Can-Am® Spyder RT – nödbromsning: plötslig förlust av Bromsare

 

Bästa Can-Am On-Road-kund,

BRP utfärdar en säkerhetsåterkallelse för 2020 Can-Am Spyder RT.

 

Enligt våra register är du ägare av ett fordon som eventuellt berörs.

 

Vad är det potentiella problemet?

Vid nödbromsning kan stödet för bromsmekanismen gå sönder, vilket ger en förlust av all bromskapacitet. Detta ökar risken för kollision. 

 

Vilka modeller berörs?

Specifika serienummer av Can-Am Spyder RT av årsmodell 2020.

 

Vad kommer BRP att göra?

BRP kommer att åtgärda ditt fordon kostnadsfritt. Åtgärden borde ta cirka 1 timme. 

 

Vad ska du göra?

  • Kontakta närmaste auktoriserade BRP Can-Am On-Road-återförsäljare och boka in en tid för att få denna säkerhetsåtgärd utförd på fordonet.
  • Om du fortsätter att köra fordonet, ska du vara medveten om att fordonet kan förlora all bromskapacitet vid nödbromsning. Vi uppmuntrar dig att åtgärda ditt fordon omedelbart.

 

Servicen är gratis även om fordonet har modifierats med eftermarknadsalternativ. Förekomst av sådana modifieringar när servicen utförs leder inte till att befintliga garantier eller serviceavtal upphör att gälla.

 

Vad gör du om du tror att det här meddelandet skickades av misstag?

Detta meddelande skickades till dig i enlighet med den senaste information vi har tillgänglig. Kontakta BRP så snart som möjligt om det finns uppgifter i detta meddelande som inte stämmer.

Vi prioriterar din säkerhet och att du ska vara nöjd med våra produkter. Vi ber om ursäkt för de besvär som felet kan ha förorsakat och vi gör vårt yttersta för att hitta bra och enkla lösningar.

Tack för att du genast vidtar åtgärder i detta ärende.

 

Med vänliga hälsningar,
BRP:s kundtjänst

 

 

--------------------- COVID-19 ---------------------

 

Eftersom ett flertal länder och regioner runt om i världen fortsatt tillämpar "stanna hemma"-policyer i samband med COVID-19-situationen, kontakta din lokala återförsäljare i samband med besök eftersom öppettiderna eller tillgängligheten för olika tjänster kan variera.

 

Den nuvarande situationen kan även påverka tillgängligheten för vissa reservdelar och göra att vissa processer går långsammare än förut.

 

Vi kommer fortsätta skicka ut information om säkerhetsåterkallelser för våra fordon och gör vårt bästa för att minska den potentiella inverkan som situationen kan ha för dig.

 

Om du har frågor eller behöver hjälp, eller för att hitta den närmaste auktoriserade återförsäljaren av BRP:

  • Besök: www.brp.com
  • +46 8 50 51 59 86