2022

Ryker

Pris från 117 475 kr

Visa aktuella kampanjer

Lekplatsen väntar. Dygnet runt har du allt du behöver för att behärska vilken väg du vill utan att någonsin hålla igen. Enda frågan är: vart vill du åka?

*Can-Am Ryker paketet visas

ETT ÅK FÖR ALLA

Lekplatser och nöje kan vara till för alla

UPPLEV SPÄNNINGEN KONSTANT

Can-Am Ryker handlar om tillgänglighet, att ha roligt och att utforska nya platser. Vilken blir din första lekplats?

RYKER-PROFFS

Lär dig allt om Can-Am Ryker-fordonen från dem som bäst känner dem

LYSSNA PÅ EXPERTERNA

Vill du veta allt som finns att vet om Can-Am Ryker-modellerna? Se vad proffsen har att berätta i våra visningsvideor, från färska funktioner och paket till helt nya tillbehör.

KÖR ENKELT

Can-Am Ryker är gjord för dig, oavsett om du är en ny eller erfaren förare. Du kan känna dig totalt hemma på vägarna tack vare vrid-och-kör automatisk transmission och det senaste i teknologi.

HA ROLIGT

Med Can-Am Ryker kan du leka på allvar. Med det lägre sätet får du bättre kontroll så du kan ta dig an varje kurva. Och öka spänningen med Sport- och Rallyläge på utvalda modeller!

ÅK ÖVERALLT

Utforska gator eller grusvägar – denna modell klarar det. Med den högre markfrigången kan den ta dig bortom gatan till nya områden. Se hur långt du kan komma.

RYKER

Få lite fart på adrenalinet med Can-Am Ryker. Den erbjuder jämn körning från början till slut med allt det roliga emellan. Upptäck hur den överträffar förväntningarna på varje resa du gör.

RYKER SPORT

Förhöj körupplevelsen med Can-Am Ryker Sport. Den är gjord för att klara spänning och djärv nog att skapa den vart du än kör. Dela upplevelsen genom att lägga till ett passagerarsäte till Max-monteringsenheten! Hänger du med?

RYKER RALLY

Klara grusvägen med Can-Am Ryker Rally. Utforska utan ansträngning tack vare dess robusta design och få en minnesvärd upplevelse du inte glömmer i första taget. Ut och lek!

UTFORSKA PAKET OCH SPECIFIKATIONER

GÖR DEN TILL DIN

Anpassa så mycket du vill

OÄNDLIGA VALMÖJLIGHETER

Har du en Can-Am Ryker drömmodell i sinnet? Bygg den med alla alternativ att välja bland! Ta med din unika stil på vägen.

UPPTÄCK NY UTRUSTNING

Förstärk upplevelsen med nya tillbehör och kläder

UTRUSTA DIG

Vår senaste kollektion av tillbehör och kläder är på väg. De ökar körupplevelsen på mer än ett sätt och valet är helt och hållet ditt!

FÖRENKLA

NJUT AV ÅKTURER I DET FRIA MED KÖRKORT FÖR BIL

Can-Am On-Road-fordon är designade för att vara lätta att lära sig och köra. Kontrollera kraven i ditt land och ditt körkort, ev. behöver du inte ta motorcykelkörkort för att njuta av åkturer i det fria.

UPPLEV TREDJE HJULET

PROVA SJÄLV OCH SE VARFÖR ALLT FLER FÖRARE VÄLJER CAN-AM ON-ROAD.

Vill du provköra en Can-Am? Då kan du göra det! Klicka nedan för att uppleva spänningen med tre hjul. Ett giltigt körkort kan krävas.

VI FINNS HÄR

FÅ SVAR PÅ ALLA DINA FRÅGOR

Våra återförsäljare ger hjälper alltid gärna våra förare. Om du har frågor om ditt fordon eller ett framtida köp, tveka inte att kontakta närmaste återförsäljare.