VÄRLDEN ANROPAR.

LEV LOPPAN LÄNGS VÄGEN

På de trehjuliga Can-Am-fordonen ser du mer av den öppna landsvägen och tar dig enkelt igenom alla kurvor och svängar.

ENKEL KÖRNING

Fånga livet med styret och upplev obegränsad frihet: Ett Can-Am On-Road-fordon som är lika lätt att köra som det är spännande. Går snabbt att lära sig köra, du behöver bara övervinna kurvorna längs vägen.

KÖR LÄNGRE

Utvecklad från grunden med prestandan som ger dig självförtroendet och sinnesron att du kan klämma ut varje liten del av vägen och pusha dina gränser till det yttersta.

CRUISA KONTROLLERAT

Med två hjul framtill och ett där bak finns det ingen väg du inte kan övervinna. Varje Can-Am On-Road-fordon har utformats för ultimat stabilitet så att du kan hantera varje sväng och kurva som du möts av längs vägen.

CAN-AM RYKER

Det är enkelt att äga vägen och ta sig an grus och lera med en adrenalinladdad körupplevelse på full gas.

CAN-AM SPYDER F3

Overklig prestanda, komfort som pushar dig längre, kraftfull design och en öppen landsväg full av möjligheter. Med en Spyder F3 under dig kan du enkelt uppnå en äkta frihetskänsla ute i naturen.

CAN-AM SPYDER RT

Runt varje kurva och i slutet av varje horisont finns det nya spännande saker att upptäcka. Det här ultimata touring-fordonet, med sin premiumkomfort och förvaring för två, kommer inte bara att ta dig dit, utan kommer att locka dig med på nya äventyr.

Testa livet på 3 hjul

Se själv varför allt fler förare väljer Can-Am On-Road.