Grossglockner-utmaning för Can-Am

Europas största sammankomst för ägare av Can-Am Spyders och Rykers.

Can-Am Grossglockner Challenge 2024 såg deltagande av 350 entusiastiska förare och passagerare från imponerande 24 länder och förenade den mångfaldiga kulturen i Europa under den
gemensamma kärleken för trehjulingar.

Upptäck 2024-års upplaga

Dag 1

Deltagarna anlände till Altmünster och checkade in, många av dem hade rest hundratals kilometer för att vara där. De fick välkomstpaket och unika numrerade klistermärken för sina Rykers eller Spyders. Kvällen avslutades med en varm middag under huvudtältet, tillsammans med information om nästa dags resa.

Dag 2

Resan började och deltagarna samlade stämplar från tre kontrollpunkter. Några besökte Rotax-fabriken i Gunskirchen för att se var deras fordonsmotorer byggs. Gruppen utforskade de vackra vägarna i Österrikes sjödistrikt och återvände till huvudtältet för middag och diskussioner om dagens äventyr.

Dag 3

Förarna tog sig till Grossglockner High Alpine Road, navigerande genom 36 snäva kurvor för att nå en högt belägen parkeringsplats. Ett gruppfoto med Grossglockner-glaciären i bakgrunden markerade slutet på den episka resan. Dagen avslutades med en sista middag och livekonsert tillbaka vid huvudtältet.

Följ passionen

Följ alla fans till Grossglockner-utmaningen på Facebook

HÅLL ÖGONEN ÖPPNA

Anmäl dig till Can-Ams nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om nästa upplaga av Can-Am Grossglockner Challenge!