10,25" färgpekskärm med BRP Connect

Gör ditt fordon ännu bättre

UPPTÄCK DEN NYA 10,25" PEKSKÄRMEN

Den helt omarbetade pekskärmen ger dig ett nytt sätt att njuta av körningen. Premiumdesign med snabba, smidiga anslutningsmöjligheter, fantastisk grafik och förbättrade fordonsfunktioner och egenskaper.

10,25-tumspekskärm på Can-Am Spyder F3

Apple CarPlay

Möt Apple CarPlay

CarPlay är ett smartare och säkrare sätt att använda din iPhone när du kör. Du kan använda dina favoritappar för att få vägbeskrivningar, ringa samtal, lyssna på din favoritmusik eller poddsändningar och mycket mer, allt på ditt 3-hjuliga fordons inbyggda display.
*Du måste ansluta en iPhone och ett headset till fordonets display

10,25-tums pekskärm

Denna stora pekskärm med sina anslutningsfunktioner och ett lättanvänt gränssnitt med premiumdesign ger en optimal upplevelse vid varje körning.

Lyft din upplevelse på Can-Am Spyder F3- och RT-modellerna som har en 10,25" färgpekskärm med BRP Connect och Apple CarPlay.

Mycket elegant

Förstklassig intelligent integration

Den 10,25-tums stora pekskärmen har en innovativ design med fokus på läsbarhet under körning och förenar funktionalitet och stil som ingen annan. Den ger helt enkelt din Can-Am en magisk touch.

Lättanvänd

Intuitiv gränssnittsnavigering

Förvänta dig ett enkelt, förutsägbart och konsekvent gränssnitt. Den 10,25" stora färgpekskärmen har mycket anpassningsbara funktioner och är dessutom enkel att installera och använda med funktioner för pekskärm och styrstångskontroll.

Håll kontakten

Vi höjer ribban för komfort

Bluetooth-parning har aldrig varit snabbare eller enklare. Apple CarPlay lyfter turen till nästa nivå. WiFi-anslutning möjliggör programuppdateringar från bekvämligheten av ditt eget hem.

Fullständig instrumentering

Få en tydlig bild av alla viktiga mätvärden när du kör.

Appmeny

Få snabb åtkomst till alla applikationer på ett enda ställe.

VANLIGA FRÅGOR

Vibe kommunikationssystem

En ljudupplevelse under körning

Genom att koppla ihop Vibe-kommunikationssystemet med 10,25-tums skärmen lyfter du upplevelsen till en helt ny nivå. Lyssna på och styr enkelt dina favoritlåtar, använd telefonens röstassistent under körning (med kontrollmodulen) och mycket mer.

Tillgänglighet: