KLANTENVOORDEEL TOT 3250€ !

DIT IS HET MOMENT OM EEN NIEUWE ATV OF SIDE-BY-SIDE

De krachtigste SSV ooit

De gloednieuwe Maverick R is gearriveerd, met enkele waanzinnige innovaties

Hier zat je op te wachten: de Maverick R, onze krachtigste en opvallendste voertuig ooit, is gelanceerd. Ontdek het vandaag, net als de innovaties op onze huidige SSV- en ATV-modellen.

HARDER WERKEN EN MEER ONTSPANNEN MET EEN SSV

Klaar de klus zonder zorgen over beschikbaar vermogen

Je vindt alles wat je nodig hebt voor de zwaarste klussen of het moeilijkste terrein in ons assortiment van SSV's, waaronder de nieuwe marktleider: de Maverick R. Ongeëvenaard vermogen, prestaties en duurzaamheid.

LAAT SPOREN ACHTER, VERZIN GEEN EXCUSES

Ongeziene controle voor de rit van je leven

De vernieuwde functionaliteiten zijn ontworpen om indruk te maken, en zorgen ervoor dat ons ATV-assortiment je alle wilde sensaties en vloeiende controle geeft die je maar verlangt. Kies voor jouw droomvoertuig.

JOUW UNIEKE CAN-AM

Dromen. Bouwen. Rijden.

Kies een model uit ons assortiment, van de Outlander tot de machtige Maverick, en geef deze helemaal naar wens vorm. Voeg accessoires toe om je eigen voertuig samen te stellen.

DE ZONE VOOR EIGENAREN

Dé plek voor alles wat je moet weten.

Hier vind je alle tips, tricks en informatie die je zoekt op één plek, net als de uitrusting om je voertuig op jouw wensen af te stemmen.

BEGIN MET OFF-ROAD LIVIN'

Niets dan epische momenten

Off-Road Livin’ is een manier van leven. Zie hoe anderen het aanpakken en laat je inspireren, verzamel je uitrusting en trek eropuit.

Ontdek nieuwe speelterreinen

GA OP AVONTUUR MET JE FAVORIETE SPEELGOED