SPECIAAL ONTWORPEN

Ontdek ons modelprogramma van off-road voertuigen en hoe ze u verder dan ooit brengen.

ZIE ZELF WIE DE BESTE IS

De buitenwereld roept. Van de trails tot de velden en van de duinen tot de bergtoppen, deze mooie, uitdagende en opwindende plek is er voor degenen die voor werk of plezier off-road durven te gaan. En wij zijn er om u er naartoe te brengen.

NIEUW 2021 Can-Am Offroad voertuigen

ATV's & side-by-sides

Can-Am Offroad is een uitstekende plek voor wie graag eens offroad gaat.  Ontdek onze line-up voor 2021: side-by-side en ATV voor prestatie, avontuur of noeste arbeid.

ONTDEK CAN-AM

Niets zou de liefde voor elke kilometer off-road mogen hinderen. Begin uw Can-Am verhaal door te ontdekken wat ons beter maakt.

DIT IS CAN-AM

Duik dieper in de wereld van Can-Am: lees de verhalen over wat onze voertuigen allemaal kunnen of ga snel op weg en schrijf uw eigen verhaal.

HELP ME MET KIEZEN

ER IS EEN CAN-AM VOOR U

U hebt al heel wat gezien en afgereisd: nu is het tijd om met uw reis aan het stuur van onze off-road machines van wereldklasse te beginnen. Volg de link voor een overzicht van het Can-Am modelprogramma.

EXTRA UITRUSTING

Off-road kleding, onderdelen en accessoires van Can-Am en onze partners voor uitrusting van top tot teen en van dak tot profiel.

STAP IN DE JUISTE RICHTING

Giswerk is verleden tijd: in de fabriek aangebracht en directe prestaties, rechtstreeks via uw Can-Am dealer. Ontdek accessoires op het gebied van Werk, Winter en Trails, plus items van Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura, Dragonfire en nog veel meer.