RENEWED TASK MASTER

DE NIEUWE TRAXTER PRO T, DE EERSTE TRAXTER MET ABS.

TOONAANGEVENDE OPSLAGRUIMTE EN LAADVERMOGEN

De tools die je nodig hebt zijn al ingebouwd: Traxter PRO met twee keer zoveel laadruimte als een standaard Traxter. Werkt sneller, slimmer en harder dan je je kunt voorstellen.

HET OFFROAD BESTAAN

Can-Am is simpelweg het enige alternatief voor rijders geen enkele offroad-uitdaging uit de weg gaan.

WIJ DOEN NIETS HALFSLACHTIG

De wereld roept. Van paden tot akkers, van duinen tot bergtoppen. Dit is een uitdagende plek voor wie offroad durft te gaan, voor werk of ontspanning. En dat met ons Side-by-side en ATV-assortiment.

WERKPAARD

DIY: grote laadvloer, ruime opslagruimte en LinQ-systeem.

TOONAANGEVENDE OPSLAGRUIMTE EN LAADVERMOGEN

De tools die je nodig hebt, zijn ingebouwd: Traxter Pro met twee keer zoveel laadruimte als een standaard Traxter. Werkt sneller, slimmer en harder dan je je kunt voorstellen.

GEBOREN LEIDER, BEWEZEN WINNAAR.

Hoge prestaties offroad met toonaangevend vermogen van 195 pk.

NIEUWE SMART-SHOX SEMI-ACTIEVE VERING

Hype wint geen prijzen. De Maverick wel. Het is onze best presterende Side-by-side, van de rolkooi tot het bandenprofiel. Nu beschikbaar met Smart-Shox semi-actieve vering voor weergaloze rijeigenschappen.

HELP ME KIEZEN

ER IS EEN CAN-AM VOOR JOU

Het is tijd voor een reis aan het stuur van onze offroad-voertuigen van wereldklasse. Iedere Can-Am Side-by-side en ATV is gebouwd voor topprestaties met toonaangevende betrouwbaarheid en uithoudingsvermogen.

BOUW JE EIGEN EXEMPLAAR

DROOM, BOUW, HERHAAL

Kies uit ieder model in ons assortiment, van de utility-ATV tot de vuurspuwende Maverick SSV, en bouw hem volgens je eigen specificaties. Voeg accessoires toe en creëer je eigen droomvoertuig.

 

PROMOTIES

BESPAAR FLINK OP EEN NIEUWE CAN-AM

Een nieuwe Can-Am is dichterbij dan je denkt. Nu is de beste tijd om offroad te gaan met een nieuw terreinvoertuig. Bekijk onze aanbiedingen!

EXTRA UITRUSTING

OFF-ROAD KLEDING, ONDERDELEN EN ACCESSOIRES VAN CAN-AM EN ONZE PARTNERS VOOR UITRUSTING VAN TOP TOT TEEN EN VAN DAK TOT PROFIEL.

STAP IN DE JUISTE RICHTING

Giswerk is verleden tijd: in de fabriek aangebracht en directe prestaties, rechtstreeks via uw Can-Am dealer. Ontdek accessoires op het gebied van Werk, Winter en Trails, plus items van Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura, Dragonfire en nog veel meer.