ASSORTIMENT 2022

CREËER MEER GEDENKWAARDIGE MOMENTEN DAN JE KUNT ONTHOUDEN!

ALTIJD IN DE VOORHOEDE

Topprestaties met een vermogen van 200 pk in de hand en de meest efficiënte motoren op de markt. Denk aan grotere wielen, gedurfde nieuwe kleuren en diverse opties. Rust je torsiekoppel uit voor comfortabele en opwindende ritten, en haal alles uit deze ultieme off-road-machines.

OFF-ROAD LIVIN'

CAN-AM IS SIMPELWEG HET ENIGE ALTERNATIEF VOOR RIJDERS GEEN ENKELE OFFROAD-UITDAGING UIT DE WEG GAAN.

KOM MET ONS RIJDEN

De wereld roept. Van paden tot akkers, van duinen tot bergtoppen. Dit is een uitdagende plek voor wie offroad durft te gaan, voor werk of ontspanning. En dat met ons Side-by-side en ATV-assortiment.

SIDE-BY-SIDE-VOERTUIGEN (SSV’s)

TOONAANGEVEND ASSORTIMENT

TERREINVOERTUIGEN (ATV’s)

BEKROOND ATV-ASSORTIMENT

BOUW JE EIGEN EXEMPLAAR

DROOM, BOUW, HERHAAL

Kies uit ieder model in ons assortiment, van de utility-ATV tot de vuurspuwende Maverick SSV, en bouw hem volgens je eigen specificaties. Voeg accessoires toe en creëer je eigen droomvoertuig.

 

PROMOTIES

BESPAAR FLINK OP EEN NIEUWE CAN-AM

Een nieuwe Can-Am is dichterbij dan je denkt. Nu is de beste tijd om offroad te gaan met een nieuw terreinvoertuig. Bekijk onze aanbiedingen!

HELP ME KIEZEN

ER IS EEN CAN-AM VOOR JOU

Het is tijd voor een reis aan het stuur van onze offroad-voertuigen van wereldklasse. Iedere Can-Am Side-by-side en ATV is gebouwd voor topprestaties met toonaangevende betrouwbaarheid en uithoudingsvermogen.

EXTRA UITRUSTING

OFF-ROAD KLEDING, ONDERDELEN EN ACCESSOIRES VAN CAN-AM EN ONZE PARTNERS VOOR UITRUSTING VAN TOP TOT TEEN EN VAN DAK TOT PROFIEL.

STAP IN DE JUISTE RICHTING

Giswerk is verleden tijd: in de fabriek aangebracht en directe prestaties, rechtstreeks via uw Can-Am dealer. Ontdek accessoires op het gebied van Werk, Winter en Trails, plus items van Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura, Dragonfire en nog veel meer.

VIND EEN DEALER

DE CAN-AM-FAMILIE IS MOGELIJK IN DE BUURT

Je Can-Am-dealer of -servicecentrum is dichterbij dan je denkt