Laatste update: 15 Februari 2023

Zoals u weet zijn de voorbije jaren een periode van ongeziene uitdagingen geweest. De hoge vraag naar onze voertuigen in combinatie met wereldwijde tekorten van onderdelen heeft voor productie- en logistieke uitdagingen gezorgd, die vertraagde leveringen kunnen opleveren voor uw voertuig. Terwijl we blijven kampen met moeilijkheden omwille van de pandemie, inclusief een tekort aan elektronische componenten, vertragingen in transport en recenter ook tekorten aan arbeidskrachten, bespreekt onze CEO José Boisjoli enkele van de maatregelen die we nemen om bestellingen van onze klanten te leveren ondanks de uitdagingen. 

  • We hebben wereldwijd extra leveranciers gezocht en diverse vluchten gecharterd om onderdelen sneller te verkrijgen.
  • We hebben onze productie- en opslagcapaciteit verhoogd. 
  • We hebben productieplanningen gewijzigd en units geassembleerd met vertraagde componenten die we zelf of bij de dealer achteraf hebben geplaatst.
  • We zijn erin geslaagd weekend- en nachtwerk uit te breiden, terwijl enkele van onze faciliteiten 24/7 draaien en verschillende kantoormedewerkers zich vrijwillig hebben aangeboden buiten de normale werkuren te werken om producten op de assemblagelijn te bouwen.

Boodschap van onze President en CEO

Ondanks enorme inspanningen om tal van logistieke uitdagingen het hoofd te bieden, kampen we met vertragingen in de productie en ook in de beschikbaarheid van onderdelen die ervoor zorgen dat uw dealer de unit niet helemaal kan voorbereiden en afleveren.

We moedigen u aan in contact te blijven met uw dealer om op de hoogte te blijven van de beschikbaarheid van Can-Am Off-Road voertuigen. Als u verder nog vragen hebt, is onze klantendienst ook beschikbaar op het nummer 0032 9 218 2600. Deze pagina wordt tweewekelijks bijgewerkt en we streven ernaar u de meest accurate informatie te bieden met betrekking tot onze productie en verdere onverwachte vertragingen, als deze zich zouden voordoen. We weten dat deze situatie verre van ideaal is, en onze assemblagelijn en onze dealers blijven er alles aan doen om uw Can-Am Off-Road voertuig zo snel mogelijk te leveren.

Bedankt voor uw voortdurende vertrouwen.

Vaak gestelde vragen

We weten dat avonturen beleven en herinneringen creëren met onze producten belangrijk is, en we verontschuldigen ons dat deze vertragingen uw plannen in de war kunnen sturen. We doen er alles aan om onze modellen zo snel mogelijk te leveren. We verhogen onze productiecapaciteit om de impact die u voelt te beperken. Zoals vele andere bedrijven ervaren we vertragingen omwille van beperkingen in de toeleveringsketen in combinatie met de populariteit van onze producten. We zullen updates meedelen aan uw dealer van zodra deze beschikbaar zijn.

Onze excuses voor de vertraging, die te maken heeft met het wereldwijde tekort aan onderdelen en de hoge vraag en logistieke uitdagingen. Als u niet tevreden bent met de verwachte leveringsplanning van uw voertuig, kunt u samen met uw dealer de beschikbare opties bekijken, bijvoorbeeld deze overdragen naar het volgende modeljaar of uw voorschot terugbetalen.

We zetten ons in om zo snel mogelijk te leveren, maar als u een terugbetaling van uw voorschot wenst, kunt u daarvoor rechtstreeks contact opnemen met uw dealer. Als u verder nog hulp nodig hebt, kunt u ons ook bellen op het nummer 0032 9 218 2600.

Ja, de fabrieken van BRP wereldwijd zijn operationeel en onze productieteams draaien overuren. BRP heeft extra ploegendiensten toegevoegd om de productiecapaciteit te verhogen, en we hebben onze productiefaciliteiten uitgebreid om te voldoen aan de huidige en toekomstige groei.

We zien dat de populariteit van onze producten en de onzekerheid van producten met de wereldwijde toeleveringsketen blijven aanhouden, en de situatie is onzeker op dit moment. U kunt er echter vanop aan dat we zwaar investeren om creatieve oplossingen te bedenken, en dat onze teams overuren draaien om de impact op u allemaal te beperken.

Zoals alle andere bedrijven, worden wij getroffen door de wereldwijde beperkingen in de aanvoer. We doen er alles aan om deze invloed af te zwakken en we delen updates mee zodra deze beschikbaar zijn..

Nee, bedrijven in de automobiel-, technologie- en andere sectoren wereldwijd hebben te kampen met tekorten aan kritieke onderdelen om afgewerkte goederen te produceren, omwille van de hoge vraag en onvoorziene transportproblemen wereldwijd.

Omwille van beperkingen in de toeleveringsketen in de productie is het mogelijk dat wijzigingen nodig zijn. Raadpleeg uw dealer om te weten te komen of uw bestelling wordt beïnvloed door deze wijzigingen.

Raadpleeg uw dealer voor de meest recente informatie over eventuele onderdelen of accessoires die worden beïnvloed door vertragingen.

Raadpleeg uw dealer voor de meest recente informatie over eventuele onderdelen of accessoires die worden beïnvloed door vertragingen.

Uw lokale BRP dealer beschikt over de meest accurate verzendinformatie en we raden u aan rechtstreeks contact met hen op te nemen.

We investeren in manieren om onze productieniveaus te handhaven en we doen alles wat we kunnen om uw product tijdig te leveren. Wees gerust dat alle medewerkers van BRP zich inzetten om dat voor u klaar te spelen.

Het is belangrijk voor ons om de kwalitatieve producten te leveren die u verwacht. BRP blijft zich dan ook inzetten om onze strenge kwaliteitsnormen te handhaven, ongeacht de beperkingen in de productie die we momenteel ervaren.

Vindt u het antwoord op uw vraag niet?

We zijn er om u te helpen