Geheel nieuwe Can‑Am Outlander en Can‑Am Maverick R

Can‑Am Outlander

ATV van de volgende generatie

Een nieuwe manier van rijden met een ATV

Bekijk de nieuwe Outlander 500 / 700 en Outlander PRO De ultieme ATV’s voor outdoorliefhebbers, fans van onverharde wegen, jagers, hengelaars, landeigenaars en iedereen die geniet van Off-Road Livin’.

Wij gaan nog een stap verder!

De nieuwe 2024 Can‑Am Outlander-modellen zijn de meest gedurfde die ooit onze naam mochten dragen. Van motoren die een upgrade hebben gekregen tot een nieuw chassis, voor de beste waarde die we ooit hebben geboden, met de Outlander-modellen die hun stempel drukken.

Can‑Am Outlander 500/700

En nu ook beschikbaar met ABS!

De Outlander 500/700 biedt alles wat je zoekt in een ATV voor recreatief gebruik. Met nieuwe motoropties, een slim ergonomisch design en massa’s opbergruimte is dit jouw beste investering voor onverharde wegen.

CAN‑AM OUTLANDER PRO

HD5- en HD7-motor

De Outlander PRO is gemaakt om alles aan te kunnen waaruit jouw werkdag bestaat. Stevigere, voor werk gekalibreerde motoren en ophanging, meer bescherming, minder onderhoud en meer opbergruimte dan je ooit nodig zal hebben. De Outlander PRO heeft het allemaal.

Can‑Am Maverick R

De ultieme SSV om te offroaden

Voel dat je leeft met 240 pk en een ongeëvenaarde veerweg die al je offroad-dromen doet uitkomen.

 

Mis niets van de Can‑Am 2024 Line-up!

Interesse? Schrijf je in en ontvang het recentste nieuws en updates.

 

 

 

VOLG CAN‑AM OFF-ROAD OP SOCIALE MEDIA

 

Gedetailleerde informatie over de verwerking van persoonsgegevens kan worden gevonden in het Privacybeleid. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken of wijzigen door te communiceren met privacyofficer@brp.com.