10.25" TOUCHSCREEN KLEURENDISPLAY

PREMIUM

Stijl en inhoud vinden elkaar in dit omvangrijke pakket vol functies, zoals het 10,25 inch scherm met haarscherp beeld dat je tijdens het rijden gemakkelijk kunt aflezen.

INTUÏTIEF

Een intuïtieve interface zorgt voor een gelukkige bestuurder! Je hebt toegang tot alle functies via het touchscreen, of kunt veilig de interface navigeren via de bedieningen op het stuur.

VERBONDEN

Met ons uitgebreide connectiviteitssysteem kun je navigatiefuncties en smartphone-apps meteen vanaf je touchscreen gebruiken, en draadloos updates ontvangen met een wifiverbinding.

Volledig instrumentenbord

Focus op je doel! Op het grote scherm van 10,25 inch krijg je duidelijk alle essentiële rijgegevens te zien, met keuze tussen Volledige (Full) of Smalle (Narrow) modus.

App-menu

Wat staat er op het menu? Gemakkelijke toegang tot alle apps en bedieningen waarmee je rijervaring helemaal de jouwe wordt.

Het heeft ALLE kenmerken en functie die je maar kunt wensen in een voertuig, zonder de flauwekul die het alleen maar moeilijk zou maken om te gebruiken. Héél erg handig en nuttig tijdens het rijden. I LOVE IT.

-Dustin Jones

 

BESCHIKBAAR OP DEZE MODELLEN

BRP GO! APP

DE TOEKOMST VAN RIJDEN IS GEARRIVEERD

Met BRP GO! maak je zelf routes aan, krijg je bocht-per-bocht navigatie en kan je je vrienden volgen. Bovendien kan je het verbinden met het enorme 10,25 inch touchscreen.