Beter dan ooit. De modellen voor 2023.

Beter, steviger, slimmer

Meer manieren om het allemaal te doen

De modellen voor 2023 zijn ons meest uitgebreide assortiment ooit en bieden nog meer opties om buiten te komen en offroad te leven.

FRISSE NIEUWE LOOK

De voorkant van de Renegade en de Outlander is volledig opnieuw ontworpen. Ongeacht of je op onverharde wegen rijdt, items van je to-do-lijstje afvinkt of modder opwerpt, doe het stijlvol met deze gedurfde nieuwe look.

RIJD IN FAMILIEVERBAND

Neem je spruiten mee op avontuur dankzij de gloednieuwe Can-Am sport ATV’s. Ontworpen om de volgende generatie op een veilige en betrouwbare manier te laten kennismaken met het plezier van offroad rijden. Maak er een gezinsgebeuren van!

Breng uw off-roading naar het volgende niveau

Upgrade uw off-road ervaring met onze nieuwste innovatieve technologieën. Met een frisse nieuwe look, meer comfort, dezelfde betrouwbare kwaliteit en meer. Deze 2023 functies zullen elk aspect van uw avontuur verbeteren.

 • 4-puntsgordel

  4-puntsgordel

  Sla hem kruiselings over de borststreek voor extra veiligheid en comfort. Standaard meegeleverd op de meeste modellen.

 • Can-Am audioaccessoires

  Can-Am audioaccessoires

  Can-Am Off-Road heeft accessoires om een feestje te bouwen, van soundbars en geïntegreerde systemen tot audiodaken en alles ertussenin. Ontdek ons assortiment audiobenodigdheden, ontworpen voor de meest ongure omstandigheden en gemaakt om water, stof, modder of zelfs sneeuw te weerstaan.

 • LinQ accessoires

  LinQ accessoires

  Het LinQ systeem stelt je in staat om dingen geheel naar wens aan te passen en het is de eenvoudigste manier om je voertuig in luttele seconden uit te rusten met accessoires. Met opties voor laadbakken, koelboxen, zachte en harde tassen, rekken en zelfs gereedschapshouder blijft je uitrusting ordelijk, droog, toegankelijk en vlot in en uit te pakken. Tijd om de lat hoger te leggen.

 • Kies voor comfort en rijd langer

  Kies voor comfort en rijd langer

  Van de Powerflip, ProVent en voorruiten met een harde beschermlaag tot daken die perfect bij je rit passen, van volledige deuren, bovenste of onderste deurpanelen tot tal van andere accessoires, Can-Am biedt je al het nodige om het perfecte voertuig samen te stellen om plezier te maken of zware uitdagingen te overwinnen. Bescherm je op je ritten tegen wind, zand, kou en andere weerselementen.

 • Vernieuwde voorkant

  Vernieuwde voorkant

  De voorzijde van de Renegade en de Outlander is volledig opnieuw ontworpen. De nieuwe look is gedurfd, modern en springt in het oog.

 • iEB (intelligent Engine Braking)

  iEB (intelligent Engine Braking)

  iEB is een automatische remassistent voor soepel en responsief rijden. Perfect om zware ladingen bergaf te vervoeren of om je passagiers tevreden te houden.

 • Ledlampen achteraan

  Ledlampen achteraan

  De ledlampen achteraan zijn twee tot drie keer helderder dan standaardlampen. Zo zien andere bestuurders beter waar je bent en volgen ze je in alle veiligheid.

 • NIEUWE RENEGADE EFI

  NIEUWE RENEGADE EFI

  Elke Can-Am is gebouwd volgens de strengste normen. Van de onderdelen die we kiezen tot de afwerking – onze voertuigen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Dat betekent meer tijd om te rijden!

HEERSERS VAN DE OFF-ROAD

Nieuw & volledig elektrisch

50 jaar later wordt een legacy herboren.

Met twee opwindende nieuwe opties voor in de stad en ver daarbuiten is de volgende generatie Can-Am-motorfietsen er één die je niet wilt missen.

VOLG ONS EN ANDERE OFF-ROAD RIJDERS OP SOCIALE MEDIA. JOIN THE FUN!

ER IS ZOVEEL MEER TE ONTDEKKEN

Ga verder dan Can-Am Off-Road en ervaar wat onze andere merken te bieden hebben. Er is genoeg te ontdekken voor elke rijder (en rit)!