2025

Outlander 850-1000R

Vanaf 14.799 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

2024 Outlander

Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroadgebruik.

*Outlander MAX Limited 1000R pakket afgebeeld

 

Extra vermogen

Toonaangevende 101 hp

Krachtiger dan dit wordt het niet: een toonaangevende 101 pk in onze nieuwe 999cc V-twin op ATV's met onze 1000R-motor. Dat is veel extra adrenaline om de trails de baas te zijn.

Totale controle

Ophanging en besturing

Volle kracht vooruit! Met een toonaangevende veerweg van 10,75" vooraan, 12" achteraan, plus verbeterde voertuigdynamiek, bodemvrijheid en invalshoek, ben je klaar om het zwaarste terrein aan te pakken.

De ontbrekende LinQ

LinQ-opslagsysteem

Vergroot je opslagcapaciteit met LinQ. Kies uit een verscheidenheid aan koffers, koelboxen, tassen en rekken die van je Can-Am een complete avontuurlijke machine maken. Eenvoudig erop en eraf te halen, in te pakken en op te stapelen.

Belangrijkste kenmerken

Ga je eigen weg

Op het modderpad naar geluk

Je vertrouwde sidekick

Ga groots en ga niet naar huis (totdat je dat echt wilt). De Outlander heeft het uithoudingsvermogen om elke grote reis die je in gedachten hebt bij te kunnen houden. Perfect voor jagen, vissen of pleziertochten.

Bekijk Outlander pakketten en specificaties

Promoties

PROFITEER VAN ONZE PROMOTIES EN KOOP EEN NIEUWE ATV

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR U

  • OUTLANDER
    2024

    OUTLANDER

    Vanaf 15.799 €

    Vanaf 15.799 €

    Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroad gebruik.

  • Outlander 500/700
    2025

    Outlander 500/700

    Vanaf 11.199 €

    Vanaf 11.199 €

    De ATV die alles aankan. Wil je onverharde wegen verkennen of een lading vis vervoeren, de Outlander 500/700 is klaar wanneer jij dat bent.

  • Outlander PRO
    2025

    Outlander PRO

    Vanaf 10.099 €

    Vanaf 10.099 €

    Voor een Outlander PRO is geen enkele klus te zwaar. Kenmerken zoals Rotax-motoren gekalibreerd voor het werk en een ophanging gekalibreerd voor professioneel gebruik is dit model gebouwd om langer door te gaan.

  • Renegade
    2025

    Renegade

    Vanaf 15.699 €

    Vanaf 15.699 €

    De Renegade overschrijdt alle grenzen. De krachtigste familie van sportieve ATV’s op de markt, die racebeproefde prestaties en bescherming combineren om als voortrekker over het meest uitdagende terrein te scheuren.