2024

OUTLANDER PRO

Vanaf 10.099 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Bekijk huidige promoties.

Voor een Outlander PRO is geen enkele klus te zwaar. Kenmerken zoals Rotax-motoren gekalibreerd voor het werk en een ophanging gekalibreerd voor professioneel gebruik is dit model gebouwd om langer door te gaan.

*Outlander PRO STD HD5 pakket getoond

Geen compromissen

Met de Outlander PRO voor 2024 hoef je geen compromissen te maken

De nieuwe Outlander PRO HD5/HD7 biedt meer kenmerken van topklasse dan elke andere ATV, inclusief het aantal pk, koppel, trekvermogen en opbergruimte. Voeg daar nog een ophanging gekalibreerd voor professioneel gebruik, meer bescherming en 5000 km onderhoudsintervallen aan toe en de Outlander PRO biedt meer waarde dan ooit.

Geeft nooit op

Werkt misschien zelfs langer dan jij

De nieuwe Outlander PRO is gemaakt om elke klus te klaren. Rotax-motoren bieden het nodige vermogen om harder te werken. De nieuwe pDrive-koppeling biedt betere prestaties en minder onderhoud zijn al zijn concurrenten. En het gloednieuwe chassis in legering is gemaakt voor echte kampioenen, van hetzelfde materiaal als de Maverick.

De nodige functies om comfortabel te werken

Lange werkdagen

De Outlander PRO HD5/HD7 voor 2024 zorgt ervoor dat geen enkele werkplek buiten je bereik is, dankzij de hogere bodemvrijheid. De nieuwe ergonomische zadels zijn perfect voor lange werkdagen van 12 uur. Massa’s opbergruimte en accessoires betekenen dat je geen gereedschap hoeft achter te laten.

Belangrijkste kenmerken

Geen halve dagen

Klaar voor elke klus

Tijd om aan het werk te gaan

De Outlander PRO HD5/HD7 zou wel eens je beste collega ooit kunnen zijn. De Rotax-motoren zijn beproefd op het veld. Bovendien heeft hij het beste vermogen en een ophanging gekalibreerd voor professioneel gebruik, voor betere besturing wanneer je zware lasten vervoert. Met bumpers voor professioneel gebruik, 6-ply banden en een snelheidsbegrenzer kun je ook veiliger werken. Tijd om die to-dolijst af te werken.

ONTDEK DE PAKKETTEN EN SPECIFICATIES VAN DE OUTLANDER PRO

Hulpmiddelen om het juiste voertuig te kiezen

BEZOEK EEN SHOWROOM

Vind de dichtstbijzijnde Can-Am Offroad-dealer en servicecentra.

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR U

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Vanaf 15.799 €

  Vanaf 15.799 €

  Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroad gebruik.

 • OUTLANDER 500/700
  2024

  OUTLANDER 500/700

  Vanaf 11.099 €

  Vanaf 11.099 €

  De ATV die alles aankan. Wil je onverharde wegen verkennen of een lading vis vervoeren, de Outlander 500/700 is klaar wanneer jij dat bent.

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Vanaf 14.599 €

  Vanaf 14.599 €

  De Renegade overschrijdt alle grenzen. De krachtigste familie van sportieve ATV’s op de markt, die racebeproefde prestaties en bescherming combineren om als voortrekker over het meest uitdagende terrein te scheuren.