2021

Outlander

Vanaf 11.599 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Bekijk huidige promoties.

De Outlander-lineup is net zo divers als bestuurders zoals u. Elke Outlander heeft het in zich om u verder dan ooit te brengen, maar elk model en elk pakket is afgestemd om nog meer mogelijkheden te bieden: verslepen, door modderpoelen rijden, jagen, op trails rijden en overal hiertussen.

*Outlander MAX XT-P 1000R pakket getoond

VISCO-4LOK

Beschikbaar op Outlander X mr 1000R.

DIEPE TRACTIE

Eerste vergrendelde differentieel dat limieten wegneemt. Gemakkelijk te bedienen, echte 4wd, meer behendigheid, en word onoverwinnelijk in de modder. Geen enkele modderpoel kan jou verslaan met de Visco-4Lok!

PUUR VERTROUWEN

De Outlander is opmerkelijk stabiel en biedt vertrouwen

VERING OM OP TE REKENEN

Capaciteit die schittert als het erop aankomt. Overwin obstakels met 27,9 cm (11 inch) aan standaard bodemvrijheid en tot 33 cm (13 inch) op de supersterke Outlander X MR 1000R.

ECHTE WAARDE

HAAL ALLES ERUIT

Klaar voor elke klus.

Het weer is vreselijk – maar de Outlander is er klaar voor. Ontdek nieuwe terreinen, klussen en omstandigheden om in te rijden met zelfverzekerde bekwaamheid in iedere bocht. De leiding ligt voor het grijpen.

GA ERVOOR

BESTEMMING: OVERAL

De Outlander ATV kan veel terreinen aan.

Comfortabele prestaties om te ontspannen of gas te geven en gemaakt om lang mee te gaan; waar voor je geld krijgen heeft je nog nooit zo’n eind gebracht. Kan jij kiezen tussen de nieuwe kleuren?

FIT & FINISH

LEG DE LAT HOGER. EN DIEPER

Can-Am staat bekend om zijn aandacht voor details.

Profiteer behalve van exclusieve technologie van het in de fabriek geïnstalleerde anti-diefstalsysteem (D.E.S.S.*) en geoptimaliseerde ergonomie voor rijpositie en comfort.

ONTDEK DE PAKKETTEN EN SPECIFICATIES VAN DE OUTLANDER

OP ZIJN PLEK

Outlander heeft rekken & bagageruimte. Pas hem aan elke klus aan.

PERSONALISEER JE ERVARING

Creëer een Can-Am die net zo bekwaam is als jij, met originele accessoires.

VIND UW WEG

Voer uw locatie in om een dealer bij u in de buurt te zoeken

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR U

 • OUTLANDER 450/570
  2021

  OUTLANDER 450/570

  Vanaf 7.699 €

  Vanaf 7.699 €

  Opmerkelijk veel comfort en vermogen voor alle bestuurders. Met de perfecte mix van efficiency, prestaties en prijs is de Outlander 450-570 ATV alles wat u nodig hebt…en nog veel meer.

 • RENEGADE
  2021

  RENEGADE

  Vanaf 11.599 €

  Vanaf 11.599 €

  Renegade gaat verder waar de grenzen eindigen. De krachtigste sport-atv's die waar dan ook beschikbaar zijn, combineren race-bewezen prestaties en bescherming om op zeer moeilijk terrein iedereen voor te blijven.