2023

Outlander

Vanaf 15.499 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Bekijk huidige promoties.

Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroad gebruik.

*Outlander MAX XT-P 650 T

Stippel je eigen pad uit

Op onverharde wegen naar geluk

Jouw vertrouwde metgezel

Zie het groot, groter, groots en blijf maar rijden. De Outlander heeft het uithoudingsvermogen voor elke rit die je in gedachten had. Perfect om te jagen, vissen of gewoon voor een leuke rit.

Reken op Can-Am

Betrouwbare kwaliteit

Elke Can-Am is gebouwd volgens de strengste normen. Van de onderdelen die we kiezen tot de afwerking - onze voertuigen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Dat betekent meer tijd om te rijden en minder tijd in de garage.

Voel de kracht

Ongeëvenaard motorvermogen

Rotax V-Twin motoren, dé toppers in hun klasse, van 91 pk (1000R), 80 pk (1000) en 59 pk (650) op de Outlander die al hun koppel overbrengen met een responsieve gasregeling, een herkenbaar geluid en vermogen te over.

Onmisbaar LinQ

LinQ-opbergsysteem

Voeg meer opbergruimte toe met LinQ. Kies uit tal van bakken, koelboxen, tassen en rekken waarmee jouw Can-Am een complete machine voor avontuur wordt. Gemakkelijk te plaatsen, snel te verwijderen, mee te nemen en te stapelen.

ONTDEK DE PAKKETTEN EN SPECIFICATIES VAN DE OUTLANDER

OP ZOEK NAAR EEN KLEINERE MOTOR?

ONTDEK ONZE OUTLANDER 450- en 570-PAKKETTEN

BEZOEK EEN SHOWROOM

Vind de dichtstbijzijnde Can-Am Offroad-dealer en servicecentra.

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR U

 • OUTLANDER 450/570
  2023

  OUTLANDER 450/570

  Vanaf 9.199 €

  Vanaf 9.199 €

  Opmerkelijk comfort en capaciteit voor alle bestuurders. De Outlander 450 of 570 ATV is de perfecte combinatie van efficiëntie, prestaties en prijs, alles wat je nodig hebt ... en meer.

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Vanaf 14.299 €

  Vanaf 14.299 €

  De Renegade overschrijdt alle grenzen. De krachtigste familie van sportieve ATV’s op de markt, die racebeproefde prestaties en bescherming combineren om als voortrekker over het meest uitdagende terrein te scheuren.