2024

Renegade

Vanaf 14.599 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Bekijk huidige promoties.

De Renegade overschrijdt alle grenzen. De krachtigste familie van sportieve ATV’s op de markt, die racebeproefde prestaties en bescherming combineren om als voortrekker over het meest uitdagende terrein te scheuren.

*Renegade X mr 1000R pakket getoond

Speciaal voor jonge bestuurders

Ontwikkel hun passie voor rijden

Can-Am stelt voor: de Renegade 110 en de 110 X xc, voorheen in de DS-familie. Ze zijn compleet opnieuw ontworpen en makkelijk te besturen.

Reken op Can-Am

Betrouwbare kwaliteit

Elke Can-Am is gebouwd volgens de strengste normen. Van de onderdelen die we kiezen tot de afwerking - onze voertuigen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Dat betekent meer tijd om te rijden en minder tijd in de garage.

Maximaal vermogen

Krachtigste Rotax motoren

Met 91 pk zijn de Renegade 1000R modellen de krachtigste ATV’s op de markt, klaar om aan te vallen, met grip op het meest veeleisende terrein of modderpoelen. Ook aangeboden met 80 pk Rotax 1000 (T-cat) en 59 pk Rotax 650.

Belangrijkste kenmerken

Tijd om te spelen

Met de Renegade is alles jouw speelterrein

Supersnel

Snel gepiept! De nieuwe Renegade X xc 1000 beweegt met een ongelooflijk vermogen en wendbaarheid. Dit model wordt geleverd met geïntegreerde led-verlichting, een frisse voorzijde en een nieuwe kleurencombinatie: zwart met Legion Red. Geniet van jouw modderbad!

ONTDEK DE PAKKETTEN EN SPECIFICATIES VAN DE RENEGADE

Hulpmiddelen om het juiste voertuig te kiezen

BEZOEK EEN SHOWROOM

Vind de dichtstbijzijnde Can-Am Offroad-dealer en servicecentra.

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR U

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  De Renegade overschrijdt alle grenzen. De krachtigste familie van sportieve ATV’s op de markt, die racebeproefde prestaties en bescherming combineren om als voortrekker over het meest uitdagende terrein te scheuren.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Vanaf 15.799 €

  Vanaf 15.799 €

  Alles wat je nodig hebt voor ritten in de natuur. Bij de Outlander staan vermogen en stabiliteit op gelijke voet, voor zelfzekere besturing, de meeste pk en het beste trekvermogen in zijn categorie. Gemaakt om te presteren op elk terrein en in alle weersomstandigheden, aanpasbaar aan nagenoeg elke taak of offroad gebruik.

 • OUTLANDER 500/700
  2024

  OUTLANDER 500/700

  Vanaf 11.099 €

  Vanaf 11.099 €

  De ATV die alles aankan. Wil je onverharde wegen verkennen of een lading vis vervoeren, de Outlander 500/700 is klaar wanneer jij dat bent.

 • OUTLANDER PRO
  2024

  OUTLANDER PRO

  Vanaf 10.099 €

  Vanaf 10.099 €

  Voor een Outlander PRO is geen enkele klus te zwaar. Kenmerken zoals Rotax-motoren gekalibreerd voor het werk en een ophanging gekalibreerd voor professioneel gebruik is dit model gebouwd om langer door te gaan.