2023

Traxter

Vanaf 16.399 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Bekijk huidige promoties.

De Traxter is extra duurzaam gebouwd voor niet-alledaagse klussen en is de krachtigste Can-Am SSV ooit voor het werk. Op werkplekken, jachtpartijen, landbouw en overal waar je de klus geklaard moet krijgen.

*Traxter Base HD7 T pakket getoond

Slimmer werken

Alles is makkelijker met een Traxter aan jouw zijde

Het werkpaard

De Traxter is robuust genoeg om elke taak aan te kunnen. Met het beste trekvermogen en de meeste opbergruimte in zijn klasse wordt het zware werk veel lichter. Perfect voor landbouw, jacht of verkenning.

Leg de lat hoger

Voertuigaccessoires

Kies uit een collectie accessoires die het harde werk lichter maken. Bevestig een ploeg om jouw oprit vrij te maken. Of een lier om jezelf uit een netelige situatie te bevrijden. Pas dit model onmiddellijk aan voor elke taak.

Laden maar

LinQ-opbergsysteem

Voeg enkele LinQ-accessoires toe en werk meteen al veel slimmer. Met LinQ krijg je meer ruimte om meer gereedschap en lading mee te nemen. Gemakkelijk te plaatsen, snel te verwijderen, mee te nemen en te stapelen.

Laat de muziek maar knallen

Audio-accessoires

Zet het volume hoger met premium audio-accessoires en geniet van jouw favoriete deuntjes op jouw Can-Am. Ze zijn makkelijk te installeren en bovendien ook krachtig en duurzaam. Met het audiodak wordt het werken leuker, met wel 6 luidsprekers voor een prachtige ervaring.

ONTDEK DE PAKKETTEN EN SPECIFICATIES VAN DE TRAXTER

BEZOEK EEN SHOWROOM

Vind de dichtstbijzijnde Can-Am Offroad-dealer en servicecentra.

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR U

 • Maverick
  2023

  Maverick

  Vanaf 29.199 €

  Vanaf 29.199 €

  Rijd overal heen waar je maar naartoe wilt. Offroad ontdekken, rijden en knallen in ons krachtig voertuig gebouwd voor alle omstandigheden. Hiermee veroverden we 4 jaar op rij een podiumplaats in de Dakar. Het is nu aan jou om het waar te maken.

 • Maverick Sport
  2023

  Maverick Sport

  Vanaf 24.099 €

  Vanaf 24.099 €

  De scherpste manier om van A naar B te gaan, op elk terrein, in alle weersomstandigheden, met of zonder lading. Een Can-Am met alles wat je nodig hebt voor jouw volgende avontuur.

 • Maverick Trail
  2023

  Maverick Trail

  Vanaf 16.399 €

  Vanaf 16.399 €

  Maak het jezelf gemakkelijk en rijd zonder moeite. Onze smalste SSV is op en top een Can-Am, gebouwd zowel voor lange ritten als nieuwe trails met betrouwbare, spannende capaciteiten.