2022

DS

Ensimmäisiä ajoseikkailuja vauhdittavat pienet Can-Am-mönkijät. DS-nuorisomönkijöillä 10-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat tutustua maastossa ajamiseen turvallisesti ja hallitusti.

*Kuvassa DS 90 X paketti

AJAMISEN ILOA

MEILLE ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ NUORET KULJETTAJAT SAAVAT MAHDOLLISUUDEN OPETELLA AJAMAAN LAADUKKAILLA JA TURVALLISILLA CAN-AMIN PIKKU MÖNKIJÖILLÄ.

VARMUUTTA AJAMISEEN

DS-MINIMÖNKIJÄ ON LASTEN MÖNKIJÄ: SÄHKÖKÄYNNISTIN, SISÄÄNRAKENNETTU NOPEUDENRAJOITIN JA VAKAA KÄSITELTÄVYYS AUTTAVAT ALAIKÄISTÄ MAASTOAJOTAITOJEN KARTUTTAMISESSA.

ENSIMMÄINEN CAN-AM

TYYLIKÄS X-PAKETTI TULEVAISUUDEN KISAKUSKEILLE. MUKANA SUORITUSKYKYISET ISKUNVAIMENTIMET JA JARRUT MINIMÖNKIJÄÄN.

TUTUSTU DS -MALLISTOON

TULE PAIKAN PÄÄLLE

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan Can-Am -jälleenmyyjän.

VOIT PITÄÄ MYÖS

 • OUTLANDER 450/570
  2023

  OUTLANDER 450/570

  Alkaen 8 990 €

  Alkaen 8 990 €

  Ajomukavuutta ja suorituskykyä kaikille kuljettajille. Täydellinen yhdistelmä tehokkuutta, monipuolisuutta ja kevyttä hintaa: Outlander 450- tai 570-mönkijässä on kaikki, mitä tarvitset... ja aika lailla enemmänkin.

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Alkaen 4 790 €

  Alkaen 4 790 €

  Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.

 • Maverick Sport
  2023

  Maverick Sport

  Alkaen 23 890 €

  Alkaen 23 890 €

  Terävin tapa päästä paikasta A paikkaan B, missä tahansa maastossa, missä tahansa säässä, täyteen kuormattuna tai ilman kuormaa. Can-Am on ajoneuvo, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset seuraaviin seikkailuihisi.