Guide til kjøp av Can-Am terrengkjøretøy

Can-Am Off-Road-kjøretøyene er spesialutviklet for å gi deg unike opplevelser utenom allfarvei. Se hvilken modell som passer best til ditt bruksområde og dine preferanser.

 

Hvilke ulike typer Off-Road-kjøretøy finnes det?

a) SSV-kjøretøy

SSV står for «side by side vehicle». Navnet har de fått fordi passasjeren sitter ved siden av føreren og ikke bak. Disse SSV-ene er allsidige og komfortable og passer godt til lengre  turer. Can-Am Off-Road-kjøretøyene er utforskeren`s favoritt.

b) ATV-kjøretøy

Firhjulingene eller ATV-ene («all-terrain vehicle») likner på motorsykler i selve strukturen: de har fire hjul, en fører foran og plass til en passasjer bak. De har styre og ikke ratt som SSV-ene. ATV-ene er også egnet for fritidsaktiviteter som for eksempel turer på skogsveier.

 

Hvilket Off-Road-kjøretøy passer best for deg?

a) Det beste kjøretøyet for å dra på tur alene eller to sammen: Can-Am Maverick Trail

SSV Can-Am Maverick Trail ble utviklet med ett mål for øye: selve komforten. Denne SSV-en er 132 cm bred og er utmerket for lange søndagsturer. Du kan dra på tur alene eller med en passasjer på trygt vis takket være støtdemperne i stål og beskyttelsesplatene. Oppbevaringsrommet på 20,2 liter har plass til alt dere trenger på turen.

b) Det beste kjøretøyet for nybegynnere: Can-Am Outlander

ATV-en Can-Am Outlander passer perfekt til ferske førere fordi den både er komfortabel og enkel å kjøre. Den tilpasser seg gjørmete underlag og bratte skråninger takket være de nykalibrerte bremsene som gir optimal kontroll. I likhet med andre Can-Am Off-Road-kjøretøy har den en robust plate for tilhengerfeste bak, som kan trekke tung last (opptil 590 kg).

c) Det beste kjøretøyet for små førere Can-Am DS

Can-Am har utviklet en barne quad Can-Am DS slik at hele familien kan ha det gøy bak rattet. Can-Am DS har en liten Rotax-motor som kan kjøres av barn fra ti år og oppover. Dette kjøretøyet har også en gasspedalsperre som gir bedre kontroll over ATV-en og tryggere kjøring.

Tilbake til bloggen

 • Guide til kjøp av Can-Am nyttekjøretøy

  Guide til kjøp av Can-Am nyttekjøretøy  LES MER
 • Hvorfor skaffe seg en firehjuling?

  Hvorfor skaffe seg en firehjuling?  LES MER
 • Trenger man førerkort for å kjøre ATV?

  Trenger man førerkort for å kjøre ATV?  LES MER