Guide til kjøp av Can-Am nyttekjøretøy

Trenger du et nyttekjøretøy for å utføre arbeidsoppgavene dine? Can-Am Off-Road-modellene passer til alle de daglige aktivitetene dine. Se de ulike funksjonene under og finn riktig modell for deg.

 

Hvilke typer Can-Am nyttekjøretøy finnes det egentlig?

a) Can-Am Outlander

Du bør velge en Can-Am Outlander hvis du trenger en kraftig ATV. Den tilbys i versjonen 450/570, som er rimeligere, og i en premiumversjon. Den har en drivstofftank på 20,5 liter som holder gjennom hele dagen.

Takket være det intelligente akselerasjonssystemet gir dette Off-Road-kjøretøyet både fantastiske sanseinntrykk og kontroll når du forflytter deg. Den kraftfulle motoren på 38–90 hestekrefter avhengig av modell er sterk nok til å trekke tung last. ATV-en kan utstyres med en praktisk Can-Am-vinsj.

b) Can-Am Traxter

Hovedkarakteristikken til Can-Am Traxter er allsidighet. Denne modellen er robust og effektiv og tilpasser seg de ulike oppgavene raskt og enkelt. Dette kjøretøyet kan tilpasses: Førersetet har automatisk temperatur tilpasning og skifter mellom ventilering, klimaanlegg og oppvarming av seg selv.

I likhet med alle SSV Can-Am nyttekjøretøy kan den trekke last på opptil 1 134 kg. Rotax-motoren er utviklet med tanke på kraft og støyreduksjon, slik at du unngår plager i løpet av arbeidsdagen.

 

Hvilke yrkesoppgaver kan man utføre med Can-Am Off-Road-kjøretøy?

a) Jordbruksarbeid

Den høye trekkraften og stabiliteten på alle slags underlag (til og med gjørme og ulendt terreng) gjør Can-Am Off-Road-kjøretøyene uunnværlige i landbruket. Velg modell ut fra hvilken last du flytter på daglig, rekkevidden og bruksområdet ditt (100 % profesjonell eller allsidig modell).

b) Jakt

Takket være vinsjen som tilbys som tilleggsutstyr, passer disse tre Off-Road-kjøretøyene helt perfekt til jakt alene eller sammen med andre. Velg Traxter hvis du ønsker en hyggelig stund side ved side, eller gå for det kompakte designet til Outlander for å trekke de største trofeene dine.

c) Byggeplasser

Arbeidet på byggeplassen går som en lek med Can-Am Off-Road-ATV. Disse ATV-ene er utformet for å flytte det tyngste byggematerialene og gir bedre teamarbeid. Outlander legger vekt på kommunikasjon mellom kollegaer takket være det åpne designet, mens de andre modellene fokuserer på kraft og effektivitet.

Kan hende du også liker

  • Guide til kjøp av Can-Am terrengkjøretøy

    Guide til kjøp av Can-Am terrengkjøretøy    LES MER
  • Trenger man førerkort for å kjøre ATV?

    Trenger man førerkort for å kjøre ATV?    LES MER