TRYGGHET I KULDEN

GJØR MER MED DIN CAN-AM NÅR SNØEN BEGYNNER Å FALLE

MESTRE SNØEN

Få mest mulig ut av din Can-Am i vinter med vårt helårstilbehør. Sørg for at du trives i snøen i vinter og ikke la noe stoppe deg.

CAN-AM KABIN

KOMFORT OG SIKKERHET

Originale Can-Am kabin gir fører og passasjer den beste beskyttelsen mot elementene og kulden, og har det mest komplette kvalitetstilbehøret produktutvalget vårt kan tilby.

CAN-AM PROMOUNT BRØYTESKJÆR

GJØR LIVET ENKLERE

Den nye ProMount-serien ble laget for både profesjonelle brukere og entusiaster som ønsker å ta jobben sitt til neste nivå. Det er konstruert til å fungere så effektivt som mulig og ble konstruert på nytt fra ramme til skjær.

ALLSIDIG BELTESYSTEM

GÅ DIN EGEN VEI

Hev deg over terreng, vær og hele sesonger med Apache 360 LT- og 360-beltesett – oppgraderingen som tar Can-Am-opplevelsen til et nytt nivå. Både 360- og 360 LT-beltesettene er konstruert til overlegen trekkraft og til å bære tyngre last i mykt terreng, og de kan installeres på ATV- og SSV-kjøretøyer og brukes året rundt for å utforske og utføre tøffe oppgaver.

TRAXTER

FÅ JOBBEN GJORT

Bygget ekstra solid for å ta deg langt utover det dagligdagse. Traxter er den mest kapable Can-Am noensinne, klar til iskalde dager, hauger med snø og i utgangspunktet alt det vinteren gir av utfordringer.

MAVERICK TRAIL

DET ER PERSONLIG

Vår smidigste side-by-side er 132 cm bred – med hver centimeter en Can-Am. Maverick Trail er bygget for å gjøre jobben i alle terreng og i all slags vær.

OUTLANDER

DET FINNES EN CAN-AM FOR DEG

Alt du trenger for å ha full kontroll om vinteren. Outlander setter kraft og stabilitet på lik linje, for å gi deg trygg håndtering, flest hestekrefter og den beste slepekapasiteten i sin kategori.

NESTE NIVÅ

OFF-ROAD KLÆR, DELER OG TILBEHØR FRA CAN-AM OG VÅRE PARTNERE SØRGER FOR AT DU HAR DET RIKTIGE TILBEHØRET

ET SKRITT I RIKTIG RETNING

Ingen grunn til å vente lenger: Fabrikkmonterte ytelser, rett fra Can-Am forhandlerne. Gjør deg kjent med tilbehør for arbeid, vinter og løyper - pluss artikler fra Baja Designs, SD Power Sports, Yoshimura, Dragonfire og mer.

CAN-AM VALUE

VI ER IKKE BILLIGST, OG DET ER EN BRA TING.

Et Can-Am kjøretøy er en investering. Det gir deg den beste kjøreopplevelsen, og på grunn av den høye andrehåndsverdien, mest valuta for pengene.

FINN EN FORHANDLER

CAN-AM-FAMILIEN KAN VÆRE I NÆRHETEN

Din Can-Am forhandler eller servicesenter kan være nærmere enn du tror.