TRYGGHET I KULDEN

GJØR MER MED DIN CAN-AM NÅR SNØEN BEGYNNER Å FALLE

MESTRE SNØEN

Få mest mulig ut av din Can-Am i vinter med vårt Can-Am Off-Road vintertilbehør. Sørg for at du trives i snøen i vinter og ikke la noe stoppe deg.

CAN-AM KABIN

KOMFORT OG SIKKERHET MED CAN-AM OFF-ROAD VINTERTILBEHØR

Originale Can-Am kabin gir fører og passasjer den beste beskyttelsen mot elementene og kulden, og har det mest komplette vintertilbehøret produktutvalget vårt kan tilby.

CAN-AM PROMOUNT BRØYTESKJÆR

GJØR LIVET ENKLERE MED CAN-AM OFF-ROAD VINTERTILBEHØR

Den nye ProMount-serien ble laget for både profesjonelle brukere og entusiaster som ønsker å ta jobben sitt til neste nivå. Det er konstruert til å fungere så effektivt som mulig og ble konstruert på nytt fra ramme til skjær.

ALLSIDIG BELTESYSTEM

GÅ DIN EGEN VEI MED CAN-AM OFF-ROAD VINTERTILBEHØR

Hev deg over terreng, vær og hele sesonger med Apache 360 LT- og 360-beltesett – oppgraderingen som tar Can-Am-opplevelsen til et nytt nivå. Både 360- og 360 LT-beltesettene er konstruert til overlegen trekkraft og til å bære tyngre last i mykt terreng, og de kan installeres på ATV- og SSV-kjøretøyer og brukes året rundt for å utforske og utføre tøffe oppgaver.

TRAXTER

FÅ JOBBEN GJORT MED CAN-AM OFF-ROAD VINTERTILBEHØR

Bygget ekstra solid for å ta deg langt utover det dagligdagse. Traxter er den mest kapable Can-Am noensinne, klar til iskalde dager, hauger med snø og i utgangspunktet alt det vinteren gir av utfordringer.

MAVERICK TRAIL

DET ER PERSONLIG

Vår smidigste side-by-side er 132 cm bred – med hver centimeter en Can-Am. Maverick Trail er bygget for å gjøre jobben i alle terreng og i all slags vær.

OUTLANDER

DET FINNES EN CAN-AM FOR DEG

Alt vintertilbehør du trenger for å ha full kontroll om vinteren. Outlander setter kraft og stabilitet på lik linje, for å gi deg trygg håndtering, flest hestekrefter og den beste slepekapasiteten i sin kategori.

NESTE NIVÅ

OFF-ROAD KLÆR, DELER OG TILBEHØR FRA CAN-AM OG VÅRE PARTNERE SØRGER FOR AT DU HAR RIKTIG VINTERTILBEHØR

ET SKRITT I RIKTIG RETNING

Ingen grunn til å vente lenger: Fabrikkmonterte ytelser, rett fra Can-Am forhandlerne. Gjør deg kjent med vintertilbehør for arbeid og løyper – pluss artikler fra Baja Designs, SD Power Sports, Yoshimura, Dragonfire og mer.

CAN-AM VALUE

VI ER IKKE BILLIGST, OG DET ER EN BRA TING.

Et Can-Am kjøretøy er en investering. Det gir deg den beste kjøreopplevelsen, og på grunn av den høye andrehåndsverdien, mest valuta for pengene.

FINN EN FORHANDLER

CAN-AM-FAMILIEN KAN VÆRE I NÆRHETEN

Din Can-Am forhandler eller servicesenter kan være nærmere enn du tror.