2023

Outlander

Starter fra kr 151 900

Startprisen er inkludert MVA og leveringsomkostninger.

Se gjeldende kampanjer.

Alt du trenger for å regjere utendørs. Outlander setter kraft og stabilitet på lik linje, for å gi deg trygg håndtering, flest hestekrefter og den beste slepekapasiteten i sin kategori. Laget for å fungere i all slags terreng eller sesonger, og kan tilpasses til nesten alle jobber eller terrengbruk.

*Outlander MAX  XT-P 1000 T pakken vist

Gå din egen vei

På en grusvei til lykken

Din trofaste væpner

Reis langt og ikke reis hjem (før du virkelig vil). Outlander har utholdenheten til å holde tritt med hvilken som helst tur du har i tankene. Perfekt for jakt, fiske eller god, gammeldags morotur.

ATV-EN SOM HAR ALT

Outlander XU+-pakken inkluderer f.eks. servostyring, 1588 kg vinsj, aluminiumfelger, Carlisle † ACT HD-dekk, forsterket setetrekk, 30,5 cm bakkeklaring, oppvarmede håndtak, kraftig støtfanger foran osv.

TOTAL TILLIT

6X6 CAN-AM OUTLANDER ER KLAR FOR Å BÆRE OG KLATRE

Enten du transporterer tung last eller skal frem i ulendt terreng er Can-Am Outlander 6x6 spesialbygd for å klare alle utfordringer. Med sin lasteboks med to nivåer og en kapasitet på 318kg er dette en 4-hjuling med plass til alt du ønsker å ta med på turen.

IKKE GLEM LinQ

LinQ lagringssystem

Øk lagringskapasiteten din med LinQ. Velg fra et utvalg av bokser, kjølere, vesker og stativer som vil gjøre din Can-Am til en total eventyrmaskin. Enkelt på, lett av, pakk ned og stable opp.

SE NÆRMERE PÅ PAKKER OG SPESIFIKASJONER FOR OUTLANDER

SE ET SHOWROM

Legg inn din egen kontaktinformasjon for å finne den nærmeste forhandleren og servicesenter for Can-Am Off-Road.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Fra kr 199 900

  Fra kr 199 900

  Renegade tar fatt der andre møter grensene. Den kraftigste familien av sports-ATV-er som er tilgjengelig i verden, kombinerer løpsprøvet ytelse og beskyttelse for å lede flokken gjennom seriøst utfordrende terreng.