2023

Outlander

Starter fra kr 161 900

Startprisen er inkludert MVA og leveringsomkostninger.

Se gjeldende kampanjer.

Alt du trenger for å regjere utendørs. Outlander setter kraft og stabilitet på lik linje, for å gi deg trygg håndtering, flest hestekrefter og den beste slepekapasiteten i sin kategori. Laget for å fungere i all slags terreng eller sesonger, og kan tilpasses til nesten alle jobber eller terrengbruk.

*Outlander MAX  XT-P 1000 T pakken vist

Gå din egen vei

På en grusvei til lykken

Din trofaste væpner

Reis langt og ikke reis hjem (før du virkelig vil). Outlander har utholdenheten til å holde tritt med hvilken som helst tur du har i tankene. Perfekt for jakt, fiske eller god, gammeldags morotur.

ATV-EN SOM HAR ALT

Outlander XU+-pakken inkluderer f.eks. servostyring, 1588 kg vinsj, aluminiumfelger, Carlisle † ACT HD-dekk, forsterket setetrekk, 30,5 cm bakkeklaring, oppvarmede håndtak, kraftig støtfanger foran osv.

TOTAL TILLIT

6X6 CAN-AM OUTLANDER ER KLAR FOR Å BÆRE OG KLATRE

Enten du transporterer tung last eller skal frem i ulendt terreng er Can-Am Outlander 6x6 spesialbygd for å klare alle utfordringer. Med sin lasteboks med to nivåer og en kapasitet på 318kg er dette en 4-hjuling med plass til alt du ønsker å ta med på turen.

IKKE GLEM LinQ

LinQ lagringssystem

Øk lagringskapasiteten din med LinQ. Velg fra et utvalg av bokser, kjølere, vesker og stativer som vil gjøre din Can-Am til en total eventyrmaskin. Enkelt på, lett av, pakk ned og stable opp.

SE NÆRMERE PÅ PAKKER OG SPESIFIKASJONER FOR OUTLANDER

LETER ETTER EN MINDRE MOTOR?

UTFORSK VÅRE OUTLANDER 450 & 570-PAKKER

SE ET SHOWROM

Legg inn din egen kontaktinformasjon for å finne den nærmeste forhandleren og servicesenter for Can-Am Off-Road.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • OUTLANDER 450/570
  2023

  OUTLANDER 450/570

  Fra kr 95 900

  Fra kr 95 900

  Bemerkelsesverdig komfort og kapasitet for alle kjørere. Som den perfekte blandingen av effektivitet, ytelse og pris, er Outlander 450 eller 570 all den ATV du trenger ... og litt til.

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Fra kr 50 900

  Fra kr 50 900

  Renegade tar fatt der andre møter grensene. Den kraftigste familien av sports-ATV-er som er tilgjengelig i verden, kombinerer løpsprøvet ytelse og beskyttelse for å lede flokken gjennom seriøst utfordrende terreng.