2020
Outlander

Starter fra kr 122 900

Startprisen er inkludert MVA, registreringsavgift og leveringsomkostninger.

Se gjeldende kampanjer.

Outlander-utvalget er like allsidig som deg. Enhver Outlander har egenskapene til å ta deg lengre enn noensinne, men hver modell og pakke er spesialisert for å tilby enda bedre egenskaper: for sleping, gjørmekjøring, jakt, løypekjøring - og alt man kan tenke seg.

*Outlander MAX 650 PRO+ T pakken vist

TOTAL TILLIT

Med en bredde på 122 cm, kan Outlander skryte av bemerkelsesverdig stabilitet og tillit til å bruke alle dens bransjeledende hestekrefter.

ALLTID PÅ PLASS

Med lasterammer og delt lasteboks er Outlander klar for utstyret ditt - og litt ekstra. Tilpass til en hvilken som helst oppgave og få det gjort.

TILPASS OPPLEVELSEN DIN

Skap en Can-Am like allsidig som deg selv med originale og fabrikkgodkjente oppgraderingsdeler.

EKTE VERDI

Bygget til standard, ikke til en pris. Hestekrefter, egenskaper, funksjoner og en MSRP som får konkurrentene til å miste nattesøvnen.

SE NÆRMERE PÅ OUTLANDER PAKKER OG SPESIFIKASJONER

VI HAR KARTET

Legg inn et sted for å finne en forhandler i nærheten 

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • OUTLANDER 450/570
  2020

  OUTLANDER 450/570

  Fra kr kr 75 900

  Fra kr kr 75 900

  Bemerkelsesverdig komfort og kapasitet for alle førere. Den perfekte blandingen av effektivitet, ytelser og pris. Outlander 450-570 ATV er alt du noensinne vil ha behov for...og litt mer.

 • RENEGADE
  2020

  RENEGADE

  Fra kr kr 156 900

  Fra kr kr 156 900

  Renegade hevder seg helt i yttergrensene. Den kraftigste familien av sport-ATV-er overhodet tilgjengelig, med racingegenskaper og beskyttelse for å lede flokken gjennom det mest utfordrende terreng.