4X4 & 6X6 ATV-ER - HVORDAN VELGE

Hvordan velge mellom 4x4 og 6x6

Villmarken kaller, og du er usikker på om du skal velge en 4x4 eller en 6x6? Denne bloggen vil hjelpe deg med å finne ut hvilken som bør være ditt valg av ATV.

4x4 og 6x6 er flotte terrengkjøretøyer, som lar deg velge det du trenger

ATV-er er flotte for å mestre terreng. Uansett vær kan de enkelt ta deg fra A til B. De fungerer også godt i variert terreng fra grusveier til sandstier og skog.

Men selv innen ATV-er er det mange valgmuligheter. En av de sentrale er åpenbart antall hjul – 4 eller 6. Når det gjelder ATV-er driver de av natur på alle hjulene, så du har enten 4x4- eller 6x6-funksjoner på din side. Antall hjul betyr mye for hva du er i stand til å gjøre med maskinen din, og hva som er dens evner i alminnelighet. Vi tar deg gjennom de vesentlige forskjellene mellom 4x4 og 6x6 for å hjelpe deg å velge det som passer best.

Mindre er ikke mer – 4x4 ytelse mot 6x6 allsidighet

En av hovedforskjellene mellom 4x4 og 6x6 ATV er det ulike fokuset på ytelse kontra allsidighet. Selv om begge er terrengkjøretøyer av natur, har de hver sine styrker.

En 4x4 har god ytelse i all slags terreng, er smidig og kan bevege seg raskt selv på trange steder, i tillegg til at den er kvikk i omtrent enhver situasjon du kaster den ut i. Det er bare så veldig enkelt og raskt å komme seg fra ett sted til et annet på en 4x4, uansett om du er på grusvei eller i skogen.

En 6x6 på sin side mestrer ethvert terreng akkurat minst like bra som en 4x4, men den er mer klumpete og dermed ikke like kvikk på trange steder. Den veier mer enn opp for det med sin økte stabilitet og ved å ha større kapasitet for last eller passasjerer – avhengig av hvordan den er satt opp.

Velg det du trenger

For å oppsummere, lander ditt valg av 4x4 eller 6x6 på disse tingene :

Velg en 4x4 hvis det du vil ha er

• spenstighet
• fart
• håndtering på trange steder

Velg en 6x6 hvis det du vil ha er

• lastekapasitet
• passasjerkapasitet
• ekstra stabilitet


Ta en titt på utvalget vårt for et stort utvalg av både 4x4 og 6x6 ATV-er – det er tid for å en tur ut i terrenget!

Velg det du trenger

 • OUTLANDER PRO
  2024

  OUTLANDER PRO

  Fra kr 125 900

  Fra kr 125 900

  Med en Outlander PRO, blir jobben aldri for mye. Funksjoner som arbeidskalibrerte Rotax-motorer og en nyttelastkalibrert fjæring betyr at den er bygget for holde det gående.

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Fra kr 179 900

  Fra kr 179 900

  Alt du trenger for å regjere utendørs. Outlander setter kraft og stabilitet på lik linje, for å gi deg trygg håndtering, flest hestekrefter og den beste slepekapasiteten i sin kategori. Laget for å fungere i all slags terreng eller sesonger, og kan tilpasses til nesten alle jobber eller terrengbruk.

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Fra kr 214 900

  Fra kr 214 900

  Renegade tar fatt der andre møter grensene. Den kraftigste familien av sports-ATV-er som er tilgjengelig i verden, kombinerer løpsprøvet ytelse og beskyttelse for å lede flokken gjennom seriøst utfordrende terreng.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

kundestøtte
 • Info
  HVILKEN TYPE DRIVSTOFF BRUKER JEG I MIN ATV ELLER SSV?

  HVILKEN TYPE DRIVSTOFF BRUKER JEG I MIN ATV ELLER SSV?  LES MER
 • Technical
  HVA ER DE FORSKJELLIGE CAN-AM-KJØREMODUSENE?

  HVA ER DE FORSKJELLIGE CAN-AM-KJØREMODUSENE?  LES MER
 • Technical
  HVA ER FORSKJELLEN MELLOM EN ATV OG SSV?

  HVA ER FORSKJELLEN MELLOM EN ATV OG SSV?  LES MER
 • Technical
  HVA ER D.E.S.S.-NØKLER?

  HVA ER D.E.S.S.-NØKLER?  LES MER