2020
Outlander 450-570

Starter fra kr 75 900

Startprisen er inkludert MVA, registreringsavgift og leveringsomkostninger.

Se gjeldende kampanjer.

Bemerkelsesverdig komfort og kapasitet for alle førere. Den perfekte blandingen av effektivitet, ytelser og pris. Outlander 450-570 ATV er alt du noensinne vil ha behov for...og litt mer.

*Outlander Pro+ 450 T pakken vist

BEDRE STANDARD

Nye ventilerte sidepaneler, en lang liste standardutstyr og innebygd Can-Am-kvalitet for oppgavene og turene som betyr noe.

ALLTID PÅ PLASS

Med rammer og delt lasteboks er Outlander klar for utstyret ditt - og litt ekstra. Tilpass til en hvilken som helst oppgave og få det gjort.

TILPASS OPPLEVELSEN DIN

Skap en Can-Am some er like allsidig som deg selv med originale og fabrikkgodkjente oppgraderingsdeler.

EKTE VERDI

Bygd etter en standard, ikke etter en pris. Hestekrefter, egenskaper, funksjoner og en MSRP som får konkurrentene til å miste nattesøvnen.

SE NÆRMERE PÅ OUTLANDER 450-570 PAKKER OG SPESIFIKASJONER

VI HAR KARTET

Legg inn et sted for å finne en forhandler i nærheten 

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

 • OUTLANDER
  2020

  OUTLANDER

  Fra kr kr 122 900

  Fra kr kr 122 900

  Outlander-utvalget er like allsidig som deg. Enhver Outlander har egenskapene til å ta deg lengre enn noensinne, men hver modell og pakke er spesialisert for å tilby enda bedre egenskaper: for sleping, gjørmekjøring, jakt, løypekjøring - og alt man kan tenke seg.

 • RENEGADE
  2020

  RENEGADE

  Fra kr kr 156 900

  Fra kr kr 156 900

  Renegade hevder seg helt i yttergrensene. Den kraftigste familien av sport-ATV-er overhodet tilgjengelig, med racingegenskaper og beskyttelse for å lede flokken gjennom det mest utfordrende terreng.