CAN-AM TILBEHØR

DEN RIKTIGE MÅTEN Å BESKYTTE INVESTERINGEN DIN PÅ

Med riktig tilbehør kan du ta Can-Am kjøretøyet ditt til nye høyder. Finn nyskapende tilbehør av høyeste kvalitet. Tilbehør som fungerer som det skal, passer perfekt og føles helt riktig. Fordi tilbehøret er laget av Can-Am – for Can-Am.

KVALITET

Kvalitet og sømløs integrering preger alt vi gjør, og alt vi lager. Vår kontinuerlige forpliktelse til høy ytelse er det som gjør at Can-Am tilbyr bransjens beste spesialtilpasning av off-roadkjøretøy.

PÅLITELIGHET

Utallige års erfaring og kompetanse har ført til at vi kan utvikle bedre tilbehør til terrengkjøretøy enn alle andre. Siden tilbehøret er laget parallelt med kjøretøyene det er designet for, skaper det en ekstra grad av selvtillit. Derfor har alt ekte Can-Am tilbehør ett års garanti – enten det er installert av en autorisert forhandler eller av deg selv. 

STIL

Du får langt mer ut av ditt Can-Am terrengkjøretøy når du tilpasser det med ekte Can-Am tilbehør av topp kvalitet. Som nyskapende pionerer er det ikke rart at våre modeller alltid ser ut som det aller, aller nyeste. Vi legger inn et ekstra gir når det gjelder design, slik at du kan matche både deg og kjørestilen din.

 

© 2018 Bombardier Recreational Products Inc (BRP). Alle rettigheter forbeholdt. ®, TM og BRP-logoen er registrerte varemerker for BRP eller tilknyttede selskaper. BRP forbeholder seg retten til når som helst å avslutte eller endre spesifikasjoner, pris, design, funksjoner, modeller eller utstyr uten å påta seg noen forpliktelse. Noen av modellene eller tilbehøret som er avbildet, er kanskje ikke tilgjengelige (eller godkjent for bruk) i ditt land. Spesifikasjonene for EF-godkjente enheter kan avvike noe fra spesifikasjonene som er nevnt her. Bilder og tekst her er ikke en del av noen kontrakt. Materialet i dette dokumentet kan inneholde tekniske eller typografiske feil. Bildene er tatt utenfor EU, i autoriserte land. Ta hensyn til miljøet, og kjør kun på autoriserte steder.