Köpguide för Can-Am terrängfordon

Can-Am terrängfordon är speciellt utformade för att du ska kunna uppleva unika känslor offroad. Upptäck vilken modell som passar ditt användningsområde bäst.  

 

Vilka är de olika typerna av Off-Road-fordon?

 

a) SSV-fordon

SSV:er (som står för ”side by side vehicule”) heter så här eftersom de har ett passagerarsäte bredvid föraren. Tack vare dess mångsidighet och komfort, passar de alltifrån långa turer till rallyn.

b) ATV-fordon

Fyrhjulingar eller ATV-fordon (”all-terrain vehicle”) liknar mer motorcyklar i sin struktur: fyra hjul, en förare fram och en passagerare bak. De har styre och ingen ratt som SSV:er har. De lämpar sig också för fritidsaktiviteter, inklusive turer på skogsstigar.

 

Vilket Off-Road-fordon passar dig bäst?

 

a) Bästa fordon för att åka själv eller med någon annan: Can-Am Maverick Trail

Can-Am Maverick Trail SSV har utformats efter en viktig egenskap: komfort. Med 132 cm bredd är det en perfekt modell för dina långa söndagsturer. Stötfångaren i stål och skyddsplattorna gör att du kan åka ensam eller tillsammans med andra i full säkerhet. Det stora förvaringsutrymmet på 20,2 L  gör att du kan transportera dina saker utan problem.

b) Bästa fordon för nybörjare: Can-Am Outlander

Can-Am Outlander är en perfekta fyrhjulingar för nya förare. De är både bekväma och lätta att köra. De anpassar sig efter lerig och svårframkomlig terräng och backar tack vare de omkalibrerade bromsarna som ger optimal kontroll. Som andra Can-Am Off-Road-fordon har Can-Am Outlander dragkrok bak för att dra stora tyngder (590 kg).

c) Bästa fordon för små förare: Can-Am DS

För att hela familjen ska kunna ha roligt samtidigt har Can-Am skapat fyrhjulingen Can-Am DS för barn. Fordonet har en liten Rotax-motor och den kan köras av barn som är minst tio år gamla. Fordonet har också en hastighetsbegränsare som gör att du kan kontrollera den yngsta förarens hastighet och garantera säkerhet.

Du kanske också gillar

 • Köpguide för Can-Am terränghjulingar

  Köpguide för Can-Am terränghjulingar  LÄS MER
 • Vilken ATV/SSV ska jag köpa?

  Vilken ATV/SSV ska jag köpa?  LÄS MER
 • Behöver man ett körkort för att köra ett terrängfordon?

  Behöver man ett körkort för att köra ett terrängfordon?  LÄS MER