Een Can-Am Ryker op Spyder kopen: een gids over dealers

Binnenstappen bij een dealer kan wat intimiderend zijn voor nieuwe fans van sportvoertuigen. De wereld van auto’s, motorfietsen en sportvoertuigen is traditioneel een mannenwereld. Je voelt je dus misschien niet helemaal thuis wanneer je op de website kijkt of bij de dealer iets wilt kopen.

 

LATEN WE KIJKEN HOE JE EEN RYKER OF SPYDER VAN CAN-AM KUNT KOPEN EN DE ERVARING BIJ DE DEALER VOL VERTROUWEN TEGEMOET KUNT GAAN.

 

TIP 1: BEREID JE GOED VOOR

Voor je bezoek kun je een lijstje maken met vragen over 3-wielige voertuigen of producten waar je benieuwd naar bent. Een goede plek om te starten is de website, waar je kunt scrollen door verschillende modellen, beschikbare kleuren, prijzen, accessoires en nog veel meer. Durf vragen te stellen: denk eraan dat het personeel bij de dealer er is om je te helpen. Zorg dat je ook snel kunt samenvatten wat je precies zoekt tijdens dit bezoek - in slechts enkele zinnen. Kom je gewoon even rondkijken? Ben je klaar om een 3-wielige motorfiets te kopen? Hoe past dit voertuig in jouw levensstijl? Is het alleen voor road trips tijdens het weekend of voor dagelijks gebruik? Deze info zorgt ervoor dat het personeel je beter zal kunnen helpen.

 

TIP 2: PRAAT OPENLIJK OVER WAT JE NIET WEET

Zelfs als je veel hebt opgezocht voor je bezoek aan de dealer, is het oké dat je niet elk aspect van de productinfo begrijpt. Aarzel nooit om iets te melden waaraan je twijfelt: veel vragen stellen betekent niet dat je onervaren bent, het betekent juist dat je nieuwsgierig en enthousiast bent! Eén van de beste manieren om een voertuig grondig te leren kennen is een walkaround van het voertuig (een uitleg waarbij je langs alle functionaliteiten van het voertuig gaat), vraag dat dus zeker aan iemand van het personeel.

 

TIP 3: WEET MET WIE JE WERKT

Soms is de vertegenwoordiger die je bijstaat tijdens het aankoopproces iemand anders dan de vertegenwoordiger die zorgt voor de juiste accessoires of rijkleding. Aarzel niet om een lid van het team te vragen je naar de juiste persoon door te verwijzen - zo krijg je de meest relevante en gespecialiseerde dienstverlening.

 

TIP 4: MAAK JEZELF VERTROUWD MET DE OMGEVING

Vol vertrouwen rondwandelen in een ruimte is veel makkelijker als je je weg kent. Voor je bezoek aan een dealer van 3-wielige motorfietsen kun je al ontdekken wat je te wachten staat in de showroom. De klassieke showroom van BRP is een moderne open ruimte, met veel plaats om rond te kijken en de Can-Am Ryker of Spyder naar hartenlust te ontdekken. In de showroom vind je demovoertuigen, een specifiek gedeelte voor rijkleding en nog een ander voor accessoires. Je vindt er ook nuttig materiaal, zoals:

 • Specificatieboeken van producten: In deze catalogi staat elk product van Can-Am dat je kunt kopen, van 3-wielige voertuigen tot accessoires, kleding en onderhoudsproducten. Deze catalogi liggen vaak achter de toonbank, vraag dus zeker naar de catalogus die je wenst.
 • Brochures: In deze brochures in de vorm van een magazine staan producten van Can-Am On-Road afgebeeld door de lens van lifestyle. Blader erdoor voor artikelen en info over productnieuws en bekijk onze 3-wielige motorfietsen in actie.
 • Rechtstaande spandoeken en posters: Door de dealervestiging vind je visuele hulpmiddelen met alle voertuigen van Can-Am On-Road en kleurenopties voor het huidige modeljaar.
 • Design Lab: De meeste dealers die producten voor de Can-Am Ryker verkopen hebben deze display in hun showroom. Deze bevat enkele panelen voor de Ryker, LinQ accessoires, hoogtepunten voor aanpassing en opmerkelijke nieuwigheden.

 

STAP VOL VERTROUWEN BINNEN

Nu je weet hoe je een Can-Am Ryker of Spyder kunt kopen en goed voorbereid bent op het bezoek aan de dealervestiging, staat je nog maar één ding te doen: ga ervoor! Onze ervaren vertegenwoordigers staan klaar om je verder te helpen.

Al uw vragen, beantwoord

Bekijk alle vragen
 • WELK SOORT BRANDSTOF TANK IK IN MIJN CAN-AM VOERTUIG?

  WELK SOORT BRANDSTOF TANK IK IN MIJN CAN-AM VOERTUIG?  MEER INFORMATIE
 • VEILIG RIJDEN MET EEN PASSAGIER OP EEN 3-WIELIG VOERTUIG?

  VEILIG RIJDEN MET EEN PASSAGIER OP EEN 3-WIELIG VOERTUIG?  MEER INFORMATIE
 • WAAR KAN IK RIJDEN MET MIJN 3-WIELIG VOERTUIG?

  WAAR KAN IK RIJDEN MET MIJN 3-WIELIG VOERTUIG?  MEER INFORMATIE

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Als u nog steeds niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact op met uw plaatselijke dealer of neem hier contact met ons op!