Laat bagage niet in de weg staan van een leuke rit

Of je nu jouw Can-Am voor je plezier of voor het werk gebruikt, af en toe moet je misschien wel een boodschap doen. Zelfs als je gewoon voor de fun rijdt, is wat meer bagage dan gewoonlijk soms niet te vermijden. Onze productspecialist heeft daar wat tips voor.

Als je alleen of met een vriend rijdt, moet je soms wat extra spullen meenemen. Zoals we besproken hebben in een ander blog over rijkleding, kan opbergbare kleding een wereld van verschil maken - vooral tijdens langere ritten.

Gelukkig hebben zowel de Can-Am Ryker als de Can-Am Spyder extra opties voor opbergen en bagage, naast de standaardopties. We hebben de ideale opstelling voor een Ryker doorgenomen met onze productspecialist zodat je een beter idee kunt krijgen van welke opties er zijn voor bagage.

Zakelijk vooraan

Een standaard Can-Am Ryker is uitgerust met bergruimte vooraan, net voor je windscherm. Dat is een handig opbergvak met deksel voor makkelijke toegang. Deze bergruimte biedt veel ruimte voor je essentiële spullen, maar heeft ook een USB-poort om je telefoon of andere apparaten op te laden die je graag meeneemt onderweg. Er zijn ook andere opties voor opbergen voor de voorzijde van je Can-Am.

Neem je waardevolle spullen makkelijk mee

Onze productspecialist is een grote fan van de optionele tanktas voor jouw bagage. Deze wordt met een magneet bevestigd op je Ryker, zodat je hem makkelijk kunt meenemen en weer op je Ryker plaatsen. Deze tas is geweldig om je portefeuille, sleutels, telefoon of andere kleine waardevolle spullen makkelijk mee te nemen. In de bovenkant van de tas zit een transparant venster, waar je jouw telefoon in kunt plaatsen om die bijvoorbeeld te gebruiken voor navigatie.

Passagier of topcase met het LinQ-systeem

Can-Am Rykers en Spyders zijn veelzijdig wat de achterste helft van het voertuig betreft. Een passagier of bagage meenemen zijn opties die je makkelijk kunt beheren met het bijgeleverde LinQ-systeem, waarmee veelzijdige opstellingen mogelijk zijn voor je Can-Am. Hier zijn enkele oplossingen die onze productspecialist graag bij de hand houdt.

LinQ-topcase EN LinQ-koelbox

Als je vertrekt voor een langere rit of iets groters te transporteren hebt, is de LinQ-topcase daar handig voor. Deze is veel groter dan de tanktas en je kunt er dus grotere spullen in meenemen in stijl, zonder dat je voertuig er volgestouwd uitziet.

Als je bovendien iets meeneemt voor een feestje of een picknick, zoals drankjes of voedsel, is de LinQ-koelbox een waar plezier om erbij te hebben. Wat je ook kiest, je kunt ze makkelijk wisselen, en je kunt ze zelfs vervangen door een ander soort accessoire.

SHAD harde zadeltas

De zijkant van je Ryker kan ook opgetuigd worden voor bagage. Onze productspecialist neemt graag de Shad harde zadeltas mee, het perfecte formaat om je helm in op te bergen. Deze vergrendelbare tas is geweldig voor pitstoppen en dergelijke, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de inhoud ervan. Deze tas is ook stevig genoeg om alles binnenin te beschermen tegen weer en wind en alles wat over de weg vliegt.

Passagierszadel om een vriend mee te nemen op de weg

Als je vaak een vriend meeneemt op de weg, wil je zeker een passagierszadel voor je Ryker. Het passagierszadel met inklapbare ruggensteun is geweldig om gezelschap mee te nemen zonder dat die persoon oncomfortabel hoeft te zitten - waarvoor hij of zij je later zeker dankbaar zal zijn.

Wil je nog meer? Personaliseer die van jou

Voel je dat er nog iets ontbreekt, of wil je weten welke opties er zijn voor de Can-Am Spyder, ga dan online. Je kunt alle beschikbare accessoires bekijken in onze brochures, een selectie bekijken bij een dealer in je buurt, of je kunt jouw eigen Ryker of Spyder personaliseren op onze website. Dit zijn eenvoudige manieren om alle verschillende opties in kaart te brengen waarmee jouw Can-Am je perfecte metgezel wordt op de weg.

Al uw vragen, beantwoord

Bekijk alle vragen
 • Personaliseer je Can-Am volgens jouw voorkeuren voor de weg

  Personaliseer je Can-Am volgens jouw voorkeuren voor de weg  MEER INFORMATIE
 • Regen of zonneschijn, met deze kleding ben je klaar om op weg te gaan in elk weer

  Regen of zonneschijn, met deze kleding ben je klaar om op weg te gaan in elk weer  MEER INFORMATIE
 • Kies de juiste helm voor jouw 3-wielige voertuig

  Kies de juiste helm voor jouw 3-wielige voertuig  MEER INFORMATIE