Personaliseer je Can-Am volgens jouw voorkeuren voor de weg

De weg op gaan in stijl is iets waar velen van ons van houden. Maar wist je dat niet alleen jij er prachtig kunt uitzien, maar je Can-Am Ryker of Spyder al evenzeer? Het hoeft daar zelfs niet bij te blijven, je kunt je Can-Am ook personaliseren met tal van verschillende kenmerken. Laten we alles even overlopen, goed?

De weg op gaan met een Can-Am is een bevrijdende ervaring. Des te meer wanneer je jouw Ryker of Spyder personaliseert om eruit te zien zoals jij het wilt, maar ook met alle kenmerken die jij wilt. We hebben de handen in elkaar geslagen met onze productspecialist om je enkele van de vele manieren te tonen waarop je jouw Can-Am Ryker en Spyder kunt personaliseren.

Verander gemakkelijk hoe jouw Can-Am eruit ziet

Er zijn vele manieren om te veranderen hoe je Can-Am Ryker of Spyder eruit ziet. Sommige daarvan zijn miniem, andere meer zichtbaar. Het beste is dat je veel verschillende combinaties kunt vormen met weinig moeite! Laten we eens kijken.

Verander de panelen om op te vallen tussen andere voertuigen

De voorzijde van je Can-Am is het grootste stuk dat je kunt personaliseren. Door de panelen te veranderen, kun je de look van je Ryker of Spyder compleet veranderen en kleuren kiezen die passen bij jouw persoonlijkheid en stijl. 

De panelen kunnen nu zelfs in slechts enkele minuten vervangen worden! Verwijder gewoon de pluggen waarmee de panelen zijn bevestigd, trek de panelen eraf, vervang ze door nieuwe en plaats de pluggen weer. Zo eenvoudig is het!

Druk jezelf uit met kleine details

Er zijn tal van verschillende plaatsen die je kunt accentueren en benadrukken op je Ryker of Spyder. Zo kun je bijvoorbeeld accentkleuren toevoegen aan je handgrepen, wielen en spoilers voor meters. Je kunt zo gek of monochromatisch gaan als je zelf wilt - stel je eens voor op hoeveel manieren je verschillende kleuren kunt combineren!

Functioneel én stijlvol

Wanneer je klaar bent met het uitzicht, kun je de nodige functies toevoegen. Of als je esthetiek niet zo belangrijk voor jou is, kun je die gewoon overslaan en van je Ryker of Spyder het instrument maken dat je nodig hebt.

Bescherming voor meer veeleisende ritten

Als jouw rit over grindpaden loopt, kun je jouw Can-Am beschermen door beschermers voor het rek of skidplates toe te voegen. Als autosnelwegen meer jouw ding zijn, ben je misschien wel geïnteresseerd in het vervangen van je meter door een volledig windscherm, zoals een Adventure verstelbaar windscherm, voor betere bescherming tegen weer en wind. Wat je ook verkiest, wij hebben wat je zoekt!

Passagiers of bagage, geen probleem

Als jij jouw Can-Am gebruikt om bagage te transporteren, hoef je je geen zorgen te maken. We hebben accessoires om jouw bagage op zijn plaats te houden, wat ook geldt voor extra passagiers. Zo werkt de topcase bijvoorbeeld prima om je bagage mee te nemen waar je ook gaat. Je kunt ook een passagierszadel met een inklapbare ruggensteun toevoegen, zodat jij een passagier kunt meenemen en die passagier ook in alle comfort kan rijden.

Wat je ook kiest, je kunt een statement maken met hoe jouw Can-Am eruit ziet met accessoires! Ga voor het volledige assortiment naar Can-Am Onderdelen en accessoires.

Dit zijn slechts onze favorieten - vind de jouwe!

Deze accessoires en stijlopties zijn slechts het topje van de ijsberg - de Can-Am Ryker en Spyder zijn allebei uitermate personaliseerbaar. Ben je op zoek naar een voertuig dat echt weerspiegelt wie jij bent en een krachtig statement maakt, personaliseer dan je eigen Ryker of Spyder op onze website. Wanneer je het unieke model vindt dat perfect past bij jouw stijl en behoeften, ga er dan voor!

Al uw vragen, beantwoord

Bekijk alle vragen
 • Laat bagage niet in de weg staan van een leuke rit

  Laat bagage niet in de weg staan van een leuke rit  MEER INFORMATIE
 • Kies de juiste helm voor jouw 3-wielige voertuig

  Kies de juiste helm voor jouw 3-wielige voertuig  MEER INFORMATIE
 • Regen of zonneschijn, met deze kleding ben je klaar om op weg te gaan in elk weer

  Regen of zonneschijn, met deze kleding ben je klaar om op weg te gaan in elk weer  MEER INFORMATIE