Rug

Welke 3-wielige motor van Can-Am is het beste voor vrouwelijke bestuurders?

WAAROM ZIJN DRIEWIELIGE MOTOREN VAN CAN-AM GESCHIKT VOOR BEGINNENDE VROUWELIJKE BESTUURDERS?

 

Zelfs vandaag nog is het universum van de motorfiets grotendeels een mannenwereld: vrouwen vormen slechts 20% van alle bestuurders. Can-Am wil daar verandering in brengen en de weg toegankelijk maken voor iedereen via begeleiding, opleidingen en een meer inclusieve aanpak.

Dankzij de toegankelijkheid zijn de 3-wielige voertuigen van Can-Am eenvoudig om mee te starten voor elke vrouw, ongeacht hoe groot ze is. Ben je klein of groot, beginner of een ervaren rot, Can-Am On-Road heeft een aangepast model waarmee jouw uitstapjes met de motor onvergetelijk worden.

 

WELKE DRIEIWIELIOGE MOTOR KIEZEN OP BASIS VAN WAT JE NODIG HEBT?

VOOR STARTENDE OF ONERVAREN BESTUURDERS: CAN-AM RYKER

 

De 3-wielige Ryker, getest door verschillende vrouwen, is het perfecte model voor nieuwe bestuurders die voor het eerst de weg op willen gaan. Dit model biedt een gevoel van veiligheid dankzij de krachtige systemen voor voertuigstabiliteit, tractieregeling en ABS.

 

VOOR ERVAREN BESTUURDERS: CAN-AM SPYDER F3

 

De Spyder F3 op 3 wielen garandeert rijplezier voor ervaren vrouwelijke motorrijders. Trek er een dag op uit en ga op ontdekking met de semi-automatische transmissie met 6 versnellingen en de talrijke modulaire accessoires voor opbergen naargelang van wat je wilt meenemen.

Deze polyvalente motorfiets past zich perfect aan je lengte aan, dankzij het verstelbare stuur en voetsteunen via UFit, perfect voor kleine profielen. De lage zitpositie zorgt eveneens voor meer comfort. Net zoals de Can-Am Ryker beschikt dit model over een versterkt stabilisatiesysteem, waarmee je in alle veiligheid kunt genieten van elke rit.

Wil je enkele dagen op weg voor een roadtrip, kies dan voor de F3 Limited, met tal van extra opbergmogelijkheden en een ingebouwd infotainmentsysteem. Het voertuig beschikt over een betere bescherming tegen de wind, wat perfect is voor langere ritten.

 

VOOR GROOTSE AVONTUREN, ALLEEN OF IN GOED GEZELSCHAP: CAN-AM SPYDER RT

 

Met de Can-Am Spyder RT ga je de weg op in alle luxe. Dit model biedt een uniek niveau van comfort dankzij het verwarmde zadel met aanpasbaar schuim, geïntegreerde lendensteun en ruggensteun. Je kunt je voeten stevig neerplanten op de extra-lange voetsteunen. Dit zeer elegante voertuig met een intens kleurenpalet beschikt over diverse vakken voor alle spullen die je nodig hebt voor een reis van enkele dagen.

Om de weg niet kwijt te raken, is de Can-Am Spyder RT voorzien van een groot lcd-scherm dat compatibel is met tal van smartphone-apps. Je kunt er ook mediabestanden op lezen, om de wegen te doorkruisen op de tonen van je favoriete playlist. Tot slot hoef je niet bang meer te zijn van de wind en de regen dankzij het verstelbare windscherm.

Al uw vragen, beantwoord

Bekijk alle vragen
 • LIJKT RIJDEN MET EEN 3-WIELER VAN CAN-AM OP RIJDEN MET EEN MOTOR?

  LIJKT RIJDEN MET EEN 3-WIELER VAN CAN-AM OP RIJDEN MET EEN MOTOR?  MEER INFORMATIE
 • NOOIT VERTREKKEN ZONDER DEZE ESSENTIËLE ACCESSOIRES VOOR EEN 3-WIELIGE MOTORFIETS

  NOOIT VERTREKKEN ZONDER DEZE ESSENTIËLE ACCESSOIRES VOOR EEN 3-WIELIGE MOTORFIETS  MEER INFORMATIE
 • Een Can-Am Ryker op Spyder kopen: een gids over dealers

  Een Can-Am Ryker op Spyder kopen: een gids over dealers  MEER INFORMATIE
 • WAAR VIND IK DE GEBRUIKERSHANDLEIDING?

  WAAR VIND IK DE GEBRUIKERSHANDLEIDING?  MEER INFORMATIE