Wat zijn de beste onderhoudsproducten voor een Can-Am Ryker of Spyder?

De dag dat je je Can-Am Ryker of Spyder koopt, is de start van een ongelooflijk avontuur. Wil je nog vele jaren blijven genieten van de open weg, dan moet je weten hoe je je 3-wielige motorfiets kunt onderhouden. Met de juiste reinigingsproducten in je gereedschapskist is het kinderspel om jouw Can-Am voertuig in een perfecte staat te houden. Laten we enkele belangrijke onderhoudsproducten voor de Can-Am Ryker en Spyder bekijken, die ontworpen zijn om de levensduur van je stalen ros te maximaliseren.

 

JE 3-WIELIG VOERTUIG SCHOON HOUDEN

Iedere bestuurder weet dat insecten op nagenoeg elk oppervlak blijven plakken. Wil je dat jouw 3-wielig voertuig er steeds fraai en vlekkeloos blijft uitzien, gebruik dan een gespecialiseerd reinigingsmiddel om de insecten gemakkelijk te verwijderen. Gewoon spuiten, afspoelen en klaar is kees - zonder wrijven of schuren. Bovendien verwijdert deze spray ook teer, en dat alles zonder het lakwerk, chroom, koplampen of windscherm te beschadigen. Over hardnekkig vuil gesproken, je weet pas hoe vuil een weg kan zijn wanneer je je voertuig na de rit van dichtbij bekijkt. Vuilverwijderaar is een oplossing om te spuiten en af te spoelen, waarmee vet, olie, remstof en opgedroogd vuil in een handomdraai wordt verwijderd. Dit reinigingsproduct is specifiek samengesteld voor sportvoertuigen op de weg en bereikt alle lastige openingen en naden die doorgaans over het hoofd worden gezien bij een gewone wasbeurt. Net zoals bij de insectenreiniger hoef je niet te schrobben. Als je liever een complete reinigingsbeurt wilt dan specifiek hardnekkig vuil te lijf te gaan, heb je een zeer doeltreffende schuimreiniger nodig. Met de rijkelijke, dikke schuimbeurt van dit onderhoudsproduct krijgt vuil geen kans. Gewoon aanbrengen, afspoelen en genieten van de glans die achterblijft.

 

TIPS VOOR PREVENTIE EN BESCHERMING

Nu de buitenkant van jouw Can-Am Ryker of Spyder er piekfijn uitziet, is het tijd voor een kijkje onder de motorkap. Wil je dat de motor van je 3-wielig voertuig vlot blijft draaien, dan is de eenvoudigste manier om dat te doen met een XPS olieverversingspakket. Open de doos en je vindt er alles wat je nodig hebt om de olie zelf te verversen, inclusief XPS olie, een oliefilter, O-ringen en een sluitring. Zelfs als je je voertuig nog niet klaarmaakt voor de winter, is het belangrijk dat je het bedekt om het te beschermen. Houd stof en vuil weg met een gespecialiseerde hoes en zorg dat je 3-wielige voertuig blijft glanzen tussen twee ritten in.

 

ONDERHOUD IS GEEN OPTIE

Met onderhoudsproducten voor een Can-Am Ryker of Spyder wordt verzorging van het voertuig kinderspel. Vraag je dealer naar ons volledige assortiment onderdelen en onderhoudsproducten - we zien je (en je schone, glanzende, rijklare voertuig) graag tegemoet op de weg.

Al uw vragen, beantwoord

Bekijk alle vragen
 • WELK SOORT BRANDSTOF TANK IK IN MIJN CAN-AM VOERTUIG?

  WELK SOORT BRANDSTOF TANK IK IN MIJN CAN-AM VOERTUIG?  MEER INFORMATIE
 • Een Can-Am Ryker of Can-Am Spyder voorbereiden voor winterstalling

  Een Can-Am Ryker of Can-Am Spyder voorbereiden voor winterstalling  MEER INFORMATIE
 • WAAR VIND IK DE GEBRUIKERSHANDLEIDING?

  WAAR VIND IK DE GEBRUIKERSHANDLEIDING?  MEER INFORMATIE

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Als u nog steeds niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact op met uw plaatselijke dealer of neem hier contact met ons op!