CAN-AM On-Road – FORDONSUNDERHÅLL

XPS-produkterna har utformats för att vara tillförlitliga i svåra förhållanden och uppfylla behoven även hos de mest krävande förarna, med ett komplett utbud för allt från daglig körning till långtidsförvaring och underhåll.

XPS-FÖRDELEN

XPS-smörjmedel är skapade och testade i de temperaturer och miljöer där BRP-fordon verkar och levererar topprestanda och tillförlitlighet i alla förhållanden du kan hitta.
Ta reda på mer om XPS-motoroljor från sidan 74 i Can-Ams On-Road-katalog.

KOMPLETT FULLSERVICELÖSNING

XPS skyddar mer än bara din motor. XPS har en komplett serie av produkter för fordonsskötsel och -underhållning, en fullservicelösning när det gäller att hålla igång ditt fordon och se till att det alltid visar upp sin bästa sida.
Ta reda på mer om XPS underhållsprodukter från sidan 75 i Can-Ams On-Road-katalog.

ANSEENDE SKAPAT AV PRESTATION

När inget mindre än högsta prestanda går an kommer världens främsta terrängförare att lita på XPS i de tuffaste förhållandena. XPS levererar i de mest krävande miljöer runt om i världen, från damm och smuts till snö och allt däremellan.
Ta reda på mer om XPS-produkter från sidan 72 i Can-Ams On-Road-katalog.

XPS-OLJOR OCH -UNDERHÅLLSPRODUKTER

Oavsett om du förvarar dem i en hink, på en hylla eller någon annanstans, är XPS smörjmedel, underhålls- och rengöringsprodukter det bästa sättet att hålla ditt fordon på vägen till dess fulla potential och för att visa upp det från sin bästa sida i visningsrummet.

Här är vår lista över måsten för din hink:

  • XPS koldioxidfri bränslebehandling – Håller bränslesystemets system rent för en kraftfull fullgasrespons. Skyddar mot skada på etanolbränsle.
  • XPS allrengöringsmedel och avfettningsmedel – ett perfekt sätt att avlägsna envisa avgasfläckar och smuts från vägens damm. Säker att använda på metall- och plastytor.
  • XPS insektsrengörare – Ta säkert och snabbt bort insekter och tjära från ditt fordon
  • XPS tvätt av vägsmuts – Rengör det som traditionell skoptvätt inte rengör. Den perfekta lösningen för att avlägsna fett, olja och bromsdamm.