CAN-AM On-Road – FORDONSUNDERHÅLL

XPS-produkterna har utformats för att vara tillförlitliga i svåra förhållanden och uppfylla behoven även hos de mest krävande förarna, med ett komplett utbud för allt från daglig körning till långtidsförvaring och underhåll.

XPS-FÖRDELEN

XPS-smörjmedel är skapade och testade i de temperaturer och miljöer där BRP-fordon verkar och levererar topprestanda och tillförlitlighet i alla förhållanden du kan hitta.

KOMPLETT FULLSERVICELÖSNING

XPS skyddar mer än bara din motor. XPS har en komplett serie av produkter för fordonsskötsel och -underhållning, en fullservicelösning när det gäller att hålla igång ditt fordon och se till att det alltid visar upp sin bästa sida.

ANSEENDE SKAPAT AV PRESTATION

När inget mindre än högsta prestanda går an kommer världens främsta terrängförare att lita på XPS i de tuffaste förhållandena. XPS levererar i de mest krävande miljöer runt om i världen, från damm och smuts till snö och allt däremellan.

XPS-OLJOR OCH -UNDERHÅLLSPRODUKTER

Oavsett om du förvarar dem i en hink, på en hylla eller någon annanstans, är XPS smörjmedel, underhålls- och rengöringsprodukter det bästa sättet att hålla ditt fordon på vägen till dess fulla potential och för att visa upp det från sin bästa sida i visningsrummet.

Här är vår lista över måsten för din hink:

  • XPS koldioxidfri bränslebehandling – Håller bränslesystemets system rent för en kraftfull fullgasrespons. Skyddar mot skada på etanolbränsle.
  • XPS allrengöringsmedel och avfettningsmedel – ett perfekt sätt att avlägsna envisa avgasfläckar och smuts från vägens damm. Säker att använda på metall- och plastytor.
  • XPS insektsrengörare – Ta säkert och snabbt bort insekter och tjära från ditt fordon
  • XPS tvätt av vägsmuts – Rengör det som traditionell skoptvätt inte rengör. Den perfekta lösningen för att avlägsna fett, olja och bromsdamm.