CAN-AM On-Road – FORDONSUNDERHÅLL

XPS-produkterna har utformats för att vara tillförlitliga i svåra förhållanden och uppfylla behoven även hos de mest krävande förarna, med ett komplett utbud för allt från daglig körning till långtidsförvaring och underhåll.

XPS-FÖRDELEN

XPS-smörjmedel är skapade och testade i de temperaturer och miljöer där BRP-fordon verkar och levererar topprestanda och tillförlitlighet i alla förhållanden du kan hitta.

KOMPLETT FULLSERVICELÖSNING

XPS skyddar mer än bara din motor. XPS har en komplett serie av produkter för fordonsunderhållning, en fullservicelösning när det gäller att hålla igång ditt fordon och se till att det alltid visar upp sin bästa sida.

ANSEENDE SKAPAT AV PRESTATION

När inget mindre än högsta prestanda går an kommer världens främsta terrängförare att lita på XPS i de tuffaste förhållandena. XPS levererar i de mest krävande miljöer runt om i världen, från damm och smuts till snö och allt däremellan.

XPS-OLJOR OCH -UNDERHÅLLSPRODUKTER

Oavsett om du förvarar dem i en hink, på en hylla eller någon annanstans, är XPS smörjmedel, underhållsprodukter det bästa sättet att hålla ditt fordon på vägen till dess fulla potential och för att visa upp det från sin bästa sida i visningsrummet.

OLJEBYTESSATSER SOM HÅLLER ROTAX-MOTORERNA I FORM

ÖVERLÄGSET PÅLITLIGA

Den mest avancerade powersport-oljan som är utvecklad för exceptionellt skydd och optimal livslängd för motorn.

PRAKTISKT

Innehåller rätt mängd olja och. originaldelar med perfekt passning.

KOSTNADSBESPARANDE

Spara 7 % jämfört med att köpa alla komponenterna var för sig.