2022

Spyder F3

Pris från 221 050 kr

Visa aktuella kampanjer

Djärv, muskulös design. Det är vad allt handlar om. Can-Am Spyder F3 utmanar prestandagränserna medan den avslappnade sittställningen gör att du aldrig kan få nog.

*Can-Am Spyder F3 paketet visas

MOT FRIHETEN

LÅT SPÄNNINGEN GÖRA DIG FRI

MUSKELBYGGE PÅ VÄGEN

När prestanda, komfort och stil möts i samma fordon vet du att ditt livs köräventyr väntar dig. Upptäck den unika friheten och livligheten i Can-Am Spyder F3-modellen.

NYTT PAKET

Gör varje åktur speciell

DEN ULTIMATA CRUISERN FÖR TVÅ

Det nya Spyder F3 Limited Special Series-paketet erbjuder det bästa för dig och din passagerare. Komfortabla säten, toppboxräcke för extra förvaring och premiumfärger skapar en perfekt tur för två.

VÅGA SYNAS

Visa dina rätta färger

VÄCK UPPMÄRKSAMHET

De nya färgerna för året kan inte undgå att märkas, oavsett om det är starka Manta Green och Viper Red eller moderna Monolith Black med accenter i Octane Blue.

TILLBAKALUTAD ERGONOMI

Komfort är allt, för både korta och långa turer. Spyder F3 har ett komfortsäte och kan anpassas exakt för dig med UFit-systemet, plus ett avtagbart ryggstöd och styre med kortare räckvidd för maximal kontroll.

DJÄRV, MUSKULÖS STIL

Detta djärva statement på hjul väcker uppmärksamhet. Med dess muskulösa stil, exponerade motor, fräscha trim och färgsättning kommer din närvaro att märkas.

ULTIMATA PRESTANDA

Livliga prestanda för varje körning. Ett överlägset effekt-vikt-förhållande, utväxling optimerad för effekt, KYB-dämpare och 115 hk på vissa modeller ger extra spänning och puls ute på de öppna vägarna.

PRAKTISKT OCH BEKVÄMT

Redo för alla väder, regn och sol, varmt eller kyligt. Med extra förvaringsutrymmen för utrustning och mer komfort än någonsin behöver du aldrig oroa dig för vägförhållanden på långturer.

UTFORSKA PAKET OCH SPECIFIKATIONER

GÖR DEN TILL DIN

Skapa ett fordon för äventyret du söker

GÖR INTRYCK

Få den Can-Am Spyder F3 du drömt om. Anpassa den som du vill med massor av tillbehör och färger att välja bland! Visa vem du är på vägen.

FÖRENKLA

NJUT AV ÅKTURER I DET FRIA MED KÖRKORT FÖR BIL

Can-Am On-Road-fordon är designade för att vara lätta att lära sig och köra. Kontrollera kraven i ditt land och ditt körkort, ev. behöver du inte ta motorcykelkörkort för att njuta av åkturer i det fria.

UPPLEV TREDJE HJULET

PROVA SJÄLV OCH SE VARFÖR ALLT FLER FÖRARE VÄLJER CAN-AM ON-ROAD.

Vill du provköra en Can-Am? Då kan du göra det! Klicka nedan för att uppleva spänningen med tre hjul. Ett giltigt körkort kan krävas.

VI FINNS HÄR

FÅ SVAR PÅ ALLA DINA FRÅGOR

Våra återförsäljare ger hjälper alltid gärna våra förare. Om du har frågor om ditt fordon eller ett framtida köp, tveka inte att kontakta närmaste återförsäljare.