2022

CAN-AM SPYDER RT

Pris från 341 050 kr

Visa aktuella kampanjer

Helt nya Spyder RT med nytänkt design, nytt modernt utseende, ökad komfort och extra förvaring är inte bara nyckeln till vad de öppna vägarna kan erbjuda utan även höjden av lyxåk.

*Can-Am Spyder RT Limited paketet visas

 

 

 

TOURING I LYX

Tveka inte att åka långt med ett modernt robust byggt fordon

ÅK LÄNGRE MED LYX

Letar du efter en förstklassig onroad-upplevelse? Du kan sluta leta. Med Can-Am Spyder RT-modellen är lyx inte ett tillval utan standard, vilket märks tydligt i varje aspekt av dess design.

EXKLUSIVT

Välj ett fordon designat för dig och passageraren

PERFEKT IN I MINSTA DETALJ

Vi har förbättrat Can-Am Spyder RT för att ge en ännu bättre upplevelse. Nu kan du köra iväg med nytt förarryggstöd, övre och nedre vindavvisare, ny trim och färgsättning plus en färsk uppsättning hjul.

FÄRGELEGANS

Våra nya Can-Am Spyder RT-färger är essensen av lyx

DEN SLUTLIGA TOUCHEN

De nya färgsättningar för Spyder RT-modellen lever definitivt upp till förväntningarna. Välj bland Mystery Blue, Hyper Silver, Carbon Black och redan välkända Deep Marsala för att öka fordonets elegans.

MODERN DESIGN

Sofistikering präglar varje detalj på Can-Am Spyder RT, från unikt rika strukturer och ytfinish till förstklassiga LED-strålkastare och en modern konsol med fullfärgs LCD-display.

FÖRSTKLASSIG KOMFORT

Ultrabekväma säten med adaptivt skum, stor fotplatta, farthållare och överlägset vindskydd gör att du och din passagerare kan åka längre mellan pauserna.

ÄNNU MER PRAKTISKT

Förvaring som imponerar: den är LinQ-kompatibel med inbyggd väska med hårda sidor. Den har också en justerbar eldriven vindruta med minnesfunktion och knappsats för ljudkontroll som effektiv touch.

UTFORSKA PAKET OCH SPECIFIKATIONER

GÖR DEN TILL DIN

Skapa ett åtråvärt touringfordon med nya färger

FÖRVERKLIGA IDÉER

Att skapa ditt drömfordon är enkelt med de rätta verktygen. Som tur är har vi allt du behöver, från tillbehör till färger för att få fordonet att spegla den du är på vägarna.

UPPTÄCK NY UTRUSTNING

Förstärk upplevelsen med nya kläder

UTRUSTA DIG

Vår senaste kollektion av kläder är på väg. De ökar körupplevelsen på mer än ett sätt och valet är helt och hållet ditt!

FÖRENKLA

NJUT AV ÅKTURER I DET FRIA MED KÖRKORT FÖR BIL

Can-Am On-Road-fordon är designade för att vara lätta att lära sig och köra. Kontrollera kraven i ditt land och ditt körkort, ev. behöver du inte ta motorcykelkörkort för att njuta av åkturer i det fria.

UPPLEV TREDJE HJULET

PROVA SJÄLV OCH SE VARFÖR ALLT FLER FÖRARE VÄLJER CAN-AM ON-ROAD.

Vill du provköra en Can-Am? Då kan du göra det! Klicka nedan för att uppleva spänningen med tre hjul. Ett giltigt körkort kan krävas.

VI FINNS HÄR

FÅ SVAR PÅ ALLA DINA FRÅGOR

Våra återförsäljare ger hjälper alltid gärna våra förare. Om du har frågor om ditt fordon eller ett framtida köp, tveka inte att kontakta närmaste återförsäljare.