Tillbaka

Att hitta en Can-Am Ryker eller Spyder körgrupp

När du börjar köra kan det kännas lite pirrigt att åka ut på egen hand. Vet du om du har valt rätt väg för din kunskapsnivå? Hur kan du lära dig nya färdigheter och ny teknik? Oavsett om du just har hämtat ditt första Can-Am-fordon eller om du har kört under många år finns det många fördelar med att gå med i en körgrupp för 3-hjuliga motorcyklar. I den här artikeln utforskar vi de många fördelarna det har att gå med i en grupp och hur du kan hitta ett gäng att köra tillsammans med.

 

3 SKÄL ATT GÅ MED I EN CAN-AM SPYDER- ELLER RYKER-KÖRGRUPP

 

ALLTID NYA TURER PÅ GÅNG

Sådana här grupper anordnar hela tiden olika turer som alla kan ha glädje av, vilket också är ett bra sätt att upptäcka nya vägar och rutter. Mer erfarna förare känner helt säkert till de bästa ställena att köra till i ditt område och hur du säkrast tar dig dit. De här turerna är helt säkert lämpliga för ditt speciella fordon oavsett om det är en Can-Am Ryker, Spyder eller något annat 3-hjuligt fordon.

 

LÄR DIG MER OM DITT INTRESSE

Dessutom är körgrupper ett fantastiskt sätt att träffa andra som gillar samma saker som du. Som med alla grupper som förenar människor med ett gemensamt intresse kan du säkert få massor av tips, praktiska råd och insikter från förare som har kört i åratal.

 

SKAPA NYA KONTAKTER

Precis som vid andra lagsporter och teamaktiviteter är sammanhållningen i en grupp som kör tillsammans fantastisk. Om du vill göra nya bekantskaper i en personlig miljö är detta ett bra sätt att skapa kontakter med likasinnade. Och gemenskapen blir ju bara bättre i kombination med frisk luft och solsken!

 

HITTA EN GRUPP SOM MATCHAR PERFEKT

Så hur hittar du en grupp för 3-hjuliga motorcyklar att gå med i? Du kan börja med att leta online, till exempel på Facebook eller bland specifika forum för förare. Can-Am har till och med ett nätverk, Women of On-Road (kvinnor on road). Fråga din återförsäljare om eventuella resurser de kan tipsa om, du kanske blir förvånad av hur väl integrerade de är i förarcommunityn. Solokörning är förstås en otrolig känsla, men att köra tillsammans i en grupp är en helt annan upplevelse och definitivt värt att testa.

Alla dina frågor besvaras

Visa alla frågor
 • Vilken inkörningsperiod har min Can-Am Ryker?

  Vilken inkörningsperiod har min Can-Am Ryker?  LÄS MER
 • TOMS FÖRSTA ÅKTUR

  TOMS FÖRSTA ÅKTUR  LÄS MER
 • Liknar körning av en 3-hjulig Can-Am MC-körning?

  Liknar körning av en 3-hjulig Can-Am MC-körning?  LÄS MER

Hittar du inte det du letar efter?

Om du fortfarande inte hittar det du söker, kontakta din lokala återförsäljare eller kontakta oss här!