Alla är välkomna på vägarna

Motorcyklar har historiskt sett haft en ganska maskulin image. Men vi på Can-Am är helt införstådda med att vägarna tillhör alla. Därför är vår "Women of On-Road-community" så viktig för oss. Den får fler att bege sig ut på öppna vägar, som är helt fria från diskriminering.

Vi bad några kvinnliga förare berätta vad On-Road betyder för dem. Här kan du ta del av deras tankar om hur man skapar sig en plats i communityn för trehjulingar.

Att köra Can-Am handlar inte bara om passion, utan om egenmakt och självständighet

Vår fantastiska On-Road-community utgörs av människor från hela världen och alla delar av samhället, som alla brinner för att köra trehjuliga Can-Am-fordon. Communityn är fast beslutsam om att få alla att ta mod till sig och hoppa på en Can-Am.

Olika medlemmar gillar olika sidor av körupplevelsen. Vissa älskar att köra fort. Men det är inte enda anledningen till att en Can-Am Spyder eller Can-Am Ryker är det bästa valet för dem. Det handlar minst lika mycket om en känsla av egenmakt och självständighet ute på vägarna. Det är en känsla som sammanför hela communityn.

Tillsammans under hela resan

Vår community "Women of On-Road" är lika mycket en community som ett sätt för oss att motarbeta och påverka den uppenbara obalansen mellan könen ute på vägarna. Det är ett sätt att få kvinnor att tro på sig själva under sin On-Road-resa. 

Syftet med vår "Women of On-Road-community" är att skapa en känsla av trygghet och uppmuntran för kvinnor som brinner för att köra motorcykel och vill vara en del av en grupp. Vi hoppas att detta kan få så många kvinnor som möjligt att uppleva körglädjens sanna frihet och självständighet.

Lär känna oss och bli en del av något större

Det spelar ingen roll om du bara funderar på att börja köra Can-Am, precis har börjat köra en, eller vill utöka ditt nätverk – anslut dig till communityn "Women of On-Road"! Här hittar du mängder med material om hur du kommer igång, personer som berättar om hur de började köra Can-Am och mycket mer!

Vi hoppas att få träffa på dig där ute på vägarna och att du får möjlighet att återupptäcka dig själv och upptäcka en helt ny värld av frihet!

Alla dina frågor besvaras

Visa alla frågor
  • Vilken Can-Am mc passar kvinnliga förare bäst?

    Vilken Can-Am mc passar kvinnliga förare bäst?



    LÄS MER
  • Välj en hjälm för ditt trehjuliga fordon som passar just dig

    Välj en hjälm för ditt trehjuliga fordon som passar just dig



    LÄS MER
  • Långt hår och trehjuliga fordon – inga problem

    Långt hår och trehjuliga fordon – inga problem



    LÄS MER