Vad behöver jag veta om provkörningar hos återförsäljare?

Vad behöver jag veta om provkörningar hos återförsäljare?

Är du på jakt efter en ny trehjulig motorcykel, men är osäker på hur du kan provköra en hos en återförsäljare? Var inte rädd! Can-Am-återförsäljare erbjuder en unik och spännande provkörningsupplevelse som gör att du känner dig trygg och nöjd.

På Can-Am anser vi inte bara att vägarna tillhör alla, vi anser även att en provkörning bör vara just det – en åktur. Därför erbjuder vi provkörningar med alla våra trehjuliga fordon. Våra återförsäljare har dessutom utbildats i att ge dig bästa möjliga provkörning, så att du verkligen kan testa hur det känns i det fria.            

 

 

Lär känna modellerna

Enklare kan det inte bli. Boka först en tid hos din närmaste Can-Am-återförsäljare, antingen genom att kontakta den direkt eller genom vårt online-formulär. När du bokar tid får du möjlighet att jobba med en återförsäljare som har omfattande kunskaper och erfarenheter om alla våra modeller. De säkerställer de bästa förhållandena för dig att testa fordonet på ett tryggt och säkert sätt.

När du anländer till återförsäljaren kommer den att visa dig tillgängliga modeller för provkörning och noggrant förklara hur varje fordon fungerar. Det är dessutom inte ovanligt att man får en säkerhetsgenomgång så att du vet vad du kan förvänta dig. Beroende på din erfarenhetsnivå kan återförsäljaren erbjuda en introduktionskurs för att hjälpa dig att vänja dig vid fordonet innan du kör iväg.

 

 

 

Förberedelse av utrustning inför åkturen

Åk iväg på din provkörning klädd i tjocka byxor såsom jeans, och stängda skor, förslagsvis höga sådana som täcker dina anklar. Om du har din egen hjälm, handskar och jacka, bör du ta med dessa. Oroa dig inte om du inte gör det eller glömmer – återförsäljaren har utrustning som du kan få låna.

När du är redo att starta din provkörning, ta in känslan av åkturen och njut av sadelns komfort medan du susar fram på vägarna. Testa bromsarna, känn säkerheten i fordonets teknik, och njut av motorns smidiga kraft.

 

 

Feedback och nästa steg

Vi slår vad om att du kommer att ha ett stort leende på läpparna när provkörningen är klar! Återförsäljaren kommer att be dig om feedback och diskutera nästa steg om du är intresserad av att köpa.

En provkörning hos en Can-Am-återförsäljare är en upplevelse du inte vill missa. Genom att boka en tid och jobba med en erfaren återförsäljare, får du möjlighet att upptäcka det rätta fordonet för dig på ett tryggt och säkert sätt. Så vad väntar du på? Boka din provkörning idag och upplev spänningen i att köra en Can-Am-motorcykel!

 

 


SVAR PÅ ALLA DINA FRÅGOR

Visa alla frågor
 • Vad kallar man en trehjulig mc?

  Vad kallar man en trehjulig mc?  LÄS MER
 • Vilka olika kategorier finns det av trehjuliga mc?

  Vilka olika kategorier finns det av trehjuliga mc?  LÄS MER
 • Varför välja en mc med tre hjul?

  Varför välja en mc med tre hjul?  LÄS MER
 • Vilken trehjulig Can-Am mc ska jag välja?

  Vilken trehjulig Can-Am mc ska jag välja?  LÄS MER