7,8-TUMS LCD-FÄRGINSTRUMENTERING

Designad för ryttaren

Njut av en uppkopplad åkupplevelse på vägen med denna stora skärm inklusive BRP Audio och BRP Connect-teknik.

Användarupplevelse

Visar all viktig information du behöver. Med den nya mätaren och styrspaken kan du enkelt navigera genom menyn.

Premiumljud

BRP:s ljudsystem ger en omslutande ljudupplevelse och låter dig komma åt din smartphones musikbibliotek via Bluetooth eller BRP Connect™

BRP GO!

Smartphone-appar medan du cyklar

Inklusive BRP Connect-teknik, BRP GO! appen låter dig åka med GPS-navigering, väderinformation och mer, direkt på fordonets display.

Vanliga frågor:

FORDONSFUNKTIONER

Alla fel i fordonet som inte är motorrelaterade (dvs. avstängning, servostyrning) kommer att använda denna nya ikon istället för ikonen för att kontrollera motorn.

RT-modellerna har nu en självutjämnande fjädring som F3-LTD för optimal komfort.

Ljusstyrkan justeras automatiskt baserat på omgivningens ljusstyrka. Justera den manuellt genom att öppna Inställningar, välja Display och justera ljusstyrkan till önskad inställning med hjälp av styrspaken på styret.

RADIO

12 förinställningar (3 sidor med 4 förinställningar) kan lagras för FM-radio.

Radion kommer att söka efter FM-bandet och för de första 12 frekvenserna med godtagbar mottagningsnivå och sedan spara dem.

Ja.

TELEFONSAMTAL

Om du har en Bluetooth-mottagare på din hjälm kommer du att kunna besvara samtal.

Ja, men du kommer inte att ha tillgång till ”Favoriter”.

Nej, ljudet till passagerarhjälmen kommer att tas bort vid inkommande/utgående telefonsamtal.

Ja, samma information som visas på telefonen visas på klustret.

Nej, det kommer inte att finnas tillgång till textmeddelanden under körning.

STATUS/KÖRNINGAR

Öppna menyn, gå in i statistik. På den här menyn kan du antingen återställa din trippmätare eller välja en ny inställning som ska visas på din mätare.

3 uppsättningar statistik sparas i mätaren: Total, Trip A och Trip B, vilket ger dig flexibiliteten att, efter behov, spara din dagliga, veckovisa eller säsongsbetonade trippstatistik.

Nej, PS2 överför vägmätarinställningen från föregående kluster till det nya klustret. Om det gamla klustret inte längre fungerar som det ska används en återställd version av den mätare som lagrats i motorns styrenhet.

BLUETOOTH

Håll din smartphone nära Can-Am Spyder-fordonet och vrid sedan nyckeln på läget På. När fordonet har aktiverats öppnar du menyn och går in i Inställningar. I Inställningar väljer du Bluetooth, sedan Telefon och följer instruktionerna på skärmen. En detaljerad procedur finns också tillgänglig i bruksanvisningen.

När fordonet har aktiverats öppnar du menyn och går in i Inställningar. Följande Bluetooth-anslutningar kan sedan göras:

Förartelefonens anslutning till klustret möjliggör: musikströmning från telefonen, möjligheten att besvara telefonsamtal och åtkomst till BRP Connect.

Förarens headset är anslutet till den telefon som är ansluten till klustret, vilket gör det möjligt att lyssna på musik och ta emot telefonsamtal via hjälmen.

Passagerarens headset är anslutet till den telefon som är ansluten till klustret, vilket gör det möjligt att lyssna på musik via hjälmen.

Förar- och passagerarhjälm som är anslutna till varandra via kommunikationsradio möjliggör kommunikation mellan förare och passagerare.

MUSIK

Ja. Det finns två alternativ – via Bluetooth eller via aux-kabeln på 3,5 mm.

Nej, USB-minnen stöds inte.

Nej, du måste använda musikappen i BRP Connect för att få tillgång till ditt musikbibliotek.

Ja.

Ja, när du är ansluten via Bluetooth kan du lyssna på musik via ditt fordon, men appen måste först köras på telefonen.

HJÄLM

Du kan välja att spela upp musiken genom fordonshögtalarna eller genom det anslutna headsetet. Det går inte att spela musik på både högtalarna och headsetet samtidigt.

De flesta eftermarknadsenheter bör vara kompatibla, men tester har gjorts specifikt på SENA- och N-Com-headsets (Nolan).

Headsets som är anslutna till ”förarhjälmen” kommer att få telefonsamtal från den telefon som är ansluten till klustret.

Ja, klustervolymen ändrar volymen i hjälmen. Du kan även justera volymen direkt på ditt hjälmheadset (högtalar- och passagerarhjälmar kan ha olika volymer).

INSTÄLLNINGAR

Ja. Öppna menyn, gå till Inställningar, välj Display och justera ljusstyrkan till önskad inställning med hjälp av styrspaken på styret.

Ja, ljusstyrkan justeras baserat på omgivningsljuset. Menyn Ljusstyrka tillämpar en förskjutning på den justerade bakgrundsbelysningen. Det finns inget dag- eller nattläge, samma förskjutning tillämpas hela tiden.

Öppna menyn, gå till Inställningar, välj Klocka och justera ljusstyrkan till önskad inställning med hjälp av styrspaken på styret.

Öppna menyn, gå till Inställningar, välj Enheter och välj antingen imperial (brittiska måttenheter) eller metriska (metriska måttenheter) med hjälp av styrspaken på styret. Temperaturenheten ändras också automatiskt (metriska = km och Celsius / brittiska = mi och Fahrenheit).

Ja, engelska, tyska, franska, finska, spanska, norska, svenska, italienska, nederländska, portugisiska (Brasilien) är de språk som finns tillgängliga. Ryska och japanska kommer att finnas tillgängliga inom en snar framtid.

Ja, det finns en felkodsmeny i Inställningar.

Nej

Nej, när hastigheten är över 3 MPH kommer menyn Inställningar att blockeras, men föraren kommer inte att tas bort från menyn. De kan återuppta inställningsåtgärderna när fordonets hastighet åter sjunker under 3 MPH.

Du hittar enkelt versionen av den inbyggda firmware-programvaran på ditt fordon under ”inställningar” (långt tryck på mitten av styrenheten som finns på vänster sida av styret, sista menyn längst ned). Välj den nästsista menyn med rubriken ”Om”. Firmware-versionen finns överst på skärmen.

Hämta juridisk dokumentation gällande licenser för programvara med öppen källkod

©2020 Bombardier Recreational Products Inc. (BRP). ®, TM och BRP-logotypen är varumärken som tillhör BRP eller dess dotterbolag. Kör på ett ansvarsfullt och säkert sätt. Följ gällande lagar och bestämmelser. Var alltid uppmärksam på vägen och använd inte BRP Connect-funktionerna under förhållanden som kan påverka din eller andras säkerhet. Denna teknik ersätter inte uppmärksam körning och kräver kompatibilitet hos enheten, operativsystemet och mobilapparna. Använd alltid hjälm, skyddsglasögon och skyddskläder. Kom ihåg att körning inte är förenligt med alkohol eller droger. BRP förbehåller sig rätten att när som helst dra in eller ändra specifikationer, priser, utförande, egenskaper eller utrustning utan några ytterligare förpliktelser från vår sida. Fordonets prestanda kan variera beroende på väder, temperatur, höjd över havet, förarens skicklighet samt förarens och passagerarens vikt. Besök canamspyder.com.