2023

Outlander 450-570

Alkaen 8 990 €

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

Katso voimassaolevat tarjoukset

Ajomukavuutta ja suorituskykyä kaikille kuljettajille. Täydellinen yhdistelmä tehokkuutta, monipuolisuutta ja kevyttä hintaa: Outlander 450- tai 570-mönkijässä on kaikki, mitä tarvitset... ja aika lailla enemmänkin.

*Kuvassa Outlander MAX XT 570 T

Valitse omat polkusi

Outlander pystyy viemään sinut perille

Valmiina reitille

Outlander antaa sinulle mahdollisuuden ajaa kaikenlaisessa maastossa. Valitse Rotax 450 -moottori tai korota 570-moottoriin saadaksesi vieläkin enemmän tehoa. Kolmitilainen dynaaminen ohjaustehostin (DPS) puolestaan helpottaa ja keventää ohjausta hankalissa paikoissa. Nyt mikään ei voi pysäyttää sinua.

MÖNKIJÖIDEN AATELIA

CAN-AM OUTLANDER XU+ - VAKIONA LÄHES KAIKKI

XU+ -paketti sisältää mm. nopeuden rajoittimen, digitaalisesti koodatun turvajärjestelmän (D.E.S.S.™), ohjaustehostimen, 1 588 kg:n vinssin, alumiinivanteet, Carlisle† ACT HD -renkaat, vahvistetun istuinpäällisen, 30,5 cm maavaran, lämmitettävät käsikahvat ja heavy-duty-etupuskurin. Vuoden 2023 uusina ominaisuuksina tehokkaat LED-valot sekä, elektronisesti säädettävä moottorijarrutus (iEB).

AINUTLAATUINEN ABS

HALLITSE JOKAISTA HETKEÄ

ABS-järjestelmä varmistaa ajoneuvon vakauden liukkailla keleillä jarruttaessa estäen renkaiden lukkiutumisen. ABS-järjestelmällä varustettujen mönkijöiden nopeutta ei ole rajoitettu 60km/h.

KUUDEN RENKAAN VOIMALLA

USKOMATON ETENEMISKYKY

Raskaita kuormia hankalissa maastoissa? Ei ongelmaa, Outlander 6X6:n kuusi vetävää pyörää yhdistettynä voimakkaaseen Rotax-moottoriin ja reiluun kuormaus kapasiteettiin tekevät siitä mönkijämaailman kuninkaan.

TUTUSTU OUTLANDER 450-570 -MALLISTOON

ETSIKKÖ SUUREMPAA MOOTTORIA?

TUTUSTU OUTLANDER 650, 1000 & 1000R MALLISTOON

TULE PAIKAN PÄÄLLE

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan Can-Am -jälleenmyyjän.

VOIT PITÄÄ MYÖS

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Alkaen 15 390 €

  Alkaen 15 390 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Alkaen 4 790 €

  Alkaen 4 790 €

  Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.