VAIN MINUN
CAN-AM VOI

KUN OFF-ROAD-ELÄMINEN ON ELÄMÄNTAPASI, TARVITSET AJONEUVON, JOHON VOIT LUOTTAA.

VALMIS SAAMAAN ENEMMÄN AIKAAN?

Olipa kyse sitten hyötyajosta tai huvista, tiedämme, että vaadit parasta. Siksi suunnittelemme ja testaamme jokaisen ajoneuvon, jotta se pysyy mukana elämässäsi vuosi toisensa jälkeen.

OLE MUKAVASTI MAASTOSSA

Monipuolisuus ja mukavuus ovat vain osa Can-Am Traxterin ominaisuuksista.

Sinun ei tarvitse uhrata mukavuutta monipuolisuuden vuoksi tai päinvastoin. Can-Am Traxter tarjoaa mukavuutta kuljettajan istuimelta alkaen, hyvin näkyvyyden tarjoaman ohjaamon kautta aina helppokäyttöisyyteen asti. Kun tähän lisätään Traxterin monikäyttöiset lisävarusteet, saat huippumukavan ja monipuolisen kumppanin maastoon.

ALAN JOHTAVAA VÄÄNTÖÄ, HILJAISEMMAT ROTAX-MOOTTORIT

HD7, HD9 ja HD10

UUSI HD7 Rotax-moottori (52 hv / 55 Nm vääntömomentilla) on keskikokoisen luokan uusi kuningas! Sisäänajojakso, aikainen huolto ja usein toistuva venttiilien säätö kuuluvat menneisyyteen. Tehopaketin suunnittelu tarjoaa entistä paremman ajokokemuksen sekä vähemmän melua ja tärinää.

SUORITUSKYKYÄ TARPEEN MUKAAN

Ota komento missä tahansa maastossa

Jokainen ajokerta tarjoaa poikkeuksellisen ajettavuuden, jopa vaativimmassakin maastossa. Älä tyydy valmiiseen polkuun, tee omasi!

KYKYÄ KULJETTAA JA VETÄÄ

Vetokapasiteetti 750 kg

Useimmissa Outlander-malleissa on vakiovarusteena vetokoukku ja vaikuttava 750 kg:n (6X6: 907 kg) vetokapasiteetti, jonka avulla hoidat useimmat työt ja vapaa-ajan tarpeet.

Saada tehdyksi

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Alkaen 15 590 €

  Alkaen 15 590 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Alkaen 16 690 €

  Alkaen 16 690 €

  Rakennettu kovaan työhön joten se tarjoaa sinulle paljon enemmän kuin arkista pakerrusta. Traxter on kaikkien aikojen kyvykkäin Can-Am-rinnakkainistutttava ajoneuvo. Työmailla, metsästysretkillä, maatiloilla ja kaikkialla, missä tarvitset sitä: Traxter hoitaa hommat varmasti.

ONLY MY TRAXTER CAN

"Sadonkorjuuaika? Kiire? Ei ongelmaa. Tiedän, että Traxterissani on riittävästi tehoa ja kuormatilaa sen toteuttamiseen."

ONLY MY OUTLANDER CAN

"Enemmän kapasiteettia, jotta voin tehdä enemmän - ja saada työni valmiiksi ajoissa, jotta ehdin olla enemmän lasten kanssa."

TUTUSTU CAN-AM-MALLISTOON

TUTUSTU CAN-AM OFF-ROAD