Tehokkaaksi suunniteltu

Meillä on kaikki tarvittava, jotta pysyt kärjessä

Kaikki tai ei mitään!

Oletko valmis lisäämään hauskanpitoa entisestään? Suorituskykyiset Performance-mallimme on rakennettu reiteillä liikkumiseen ja adrenaliinintäyteisiin ajopäiviin. Niissä riittää puhtia jokaiseen ajokertaan, eivätkä ne malta odottaa, että pääsevät näyttämään, mitä kaikkea jokaisen kulman taakse kätkeytyy.

Inspiraationi tulee siitä, että näen jonkun, joka tekee kovasti töitä, on päättäväinen, tuskailee, epäonnistuu ja uskoo, että jonain päivänä hän onnistuu, tulee ja menestyy!

- Chad Hughes

 

Olin heti 100-prosenttisesti koukussa. Rakastin adrenaliinia. Kaikkea siihen liittyvää. Hyppääminen, kaarreajot, kilpailu ja lika. Kuinka brutaalia se kaikki voi olla. Pidin siitä todella, todella paljon ja olen nauttinut ajosta siitä lähtien.

- Corry Weller

 

Se turboahdettu fiilis!

Meillä on voimaa, voimaa ja vielä enemmän voimaa

Täältä löytyy etsimäsi adrenaliini ja korkea suorituskyky! Huikea määrä hevosvoimia: 240 hv Maverick R:ssä ja 80 hv Renegadessa. Rotax-moottoreilla varustetut koneet saavat veresi virtaamaan.

Nyt on sinun vuorosi näyttää

Tutustu Can-Am Smart-Lok -teknologiaan

Can-Am Smart-Lok -teknologian ansiosta sinun ei tarvitse tyytyä helppoon ja tylsään maastoon. Mallista riippuen voit valita yhden neljästä tai kahdeksasta ajotilasta (2x4, lukittu 4x4, MUD ja TRAIL) mukautuaksesi ja voittaaksesi esteet ennennäkemättömällä tavalla.

NIIN TASAINEN KUIN VAUHDIKASKIN

Smart-Shoxin tasoittaa rankankin maaston

Valitse Smart-Shox Live Valve (Gen 3) -puolaktiivisella jousitustekniikalla varustettu Smart-Shox-jousitus, joka on käytettävissä sekä puristus- että vetovaimennukselle. Smart-Shox 2.0:n ansiosta ajaminen ei ole koskaan ollut näin tasaista. Aja sinne, minne et koskaan uskonut voivasi ajaa.

Liity mukaan matkalle

Dakar-ralli 2024 on saapunut

Osallistu seikkailuun! Seuraa jännitystä ja voittoja, kun kilpailijamme tavoittelevat kunniaa tässä legendaarisessa kilpailussa. Pysy kuulolla päivityksistä, kulissien takaisista tapahtumista ja eksklusiivisesta sisällöstä, kun Dakar-ralli 2024 käynnistyy.