Se on siinä!

Mikä uskomaton Dakar-ralli se olikaan!

Intensiivinen, raastava ja täynnä yllätyksiä, jälleen kerran todella unohtumaton kisa. Can-Am-kuskimme suoriutuivat kisaurakasta tavalla, josta voimme olla erittäin ylpeitä. Erityisesti Sara Price, joka teki historiaa ensimmäisenä amerikkalaisena naisena voittaessaan Dakar-erikoiskokeen!

 

Dakar-ralli pähkinänkuoressa

Yksi prologi, 12 etappia, 14 päivää ja kaksi mahdollisuutta tehdä historiaa! Dakar-rallissa on viisi luokkaa, ja Can-Am-kilpailijoiden joukkue kilpailee kevyiden ajoneuvojen luokassa: Challenger (T3) ja SSV (T4). T3-luokan ajoneuvot ovat erikoisvalmistajien valmistamia prototyyppejä, ja T4-luokkaan osallistuvat SSV-mallit. Rohkeat kuljettajamme ovat jälleen valmiita arvaamattomassa maastossa käytävään 5 000 km:n pituiseen maailman kovimpaan kilpailuun.

Dakar-rallin reitti 2024

Tutustu kilpailijoihimme

Lukas Lauda: kilpaileminen verenperintönä

Voittoisa peto

Katso, miten Maverick räätälöidään voittamaan aavikolla

Dakarin kaltaisiin koviin kilpailuihin suunniteltu Maverick tarjoaa jopa 200 hv:n suorituskyvyn. Smart Shox -jousitus ja pDrive-ensiökytkin mahdollistavat myös täydellisen teho-painosuhteen.

Joukkuepelaaja

Traxterin monipuolisuus ja teho vuoden 2024 Dakar-rallissa

Traxter tukee Can-Am-kilpailijoiden tiimiä osallistumalla vuoden 2024 Dakar-ralliin monipuolisena kilpailuvälineenä, joka auttaa kuljetuksessa, avustustoimenpiteissä, leirikokoonpanoissa ja monissa muissa tehtävissä.

SEURAA TOIMINTAA

Seuraa meitä!

Seuraa kilpailun jokaista osa-aluetta seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa tunnuksella @canamoffroad. Jaamme tämänvuotisen Dakar-rallin päivityksiä, uutisia, tuloksia ja muita kohokohtia!