Bjørn Tverberg

Rakennuspäällikkö. Gaustan hiihtokeskus, Norja.

Bjørn ja hänen työntekijänsä Gaustan hiihtokeskuksessa työskentelevät ympäri vuoden varmistaakseen täydelliset olosuhteet vierailleen. ”En usko, että ihmiset tietävät, kuinka monta tuntia olemme ulkona varmistaaksemme rinteet kuntoon.” Yli 30 kilometriä rinteitä ja 250 lumitykin ylläpitäminen tarkoittaa pitkiä päiviä, työtä kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

Lumi, räntä ja kylmyys ovat jokapäiväisiä haasteita, tuolloin Traxter on ihanteellinen työkalu. ”Traxter on mahtava työkalu, kun teemme huoltoja”, kertoo Bjørn. Jyrkillä rinteillä vakaat ajoneuvot ovat turvallisia Bjørnille ja hänen työntekijöilleen. Jopa rinteissä, jotka saavat useimmat alppihiihtäjät hermostuneiksi. Traxter sopii kuin valettu. Suuri takalava antaa heille mahdollisuuden kuljettaa tarvitsemansa työkalut. Mahdollisuus asentaa lisävalot on korvaamaton apu yö töiden aikana.

Bjørn ja hänen työntekijänsä käyttävät Traxteria huoltotyöhön ja kuljetukseen sekä kesällä että talvella. He käyttävät Traxteria renkailla kesällä ja asentavat talvikaudeksi telasarjan. Traxter on erityisen mahtava kylminä kuukausina. Liikuttaessa pitkiä matkoja ja työskennellessä myöhään yöhön, umpinainen ohjaamo ja lämmityslaite varmistavat, että Bjørn ja hänen työntekijänsä saavat sekä lämmiteltyä kylmät kätensä että sulatettua jäätyneet osat. ”Kun tiedät, kuinka monta tuntia käytämme sitä vuodessa, tiedät, miten riippuvaisia olemme siitä. Ilman sitä emme olisi saaneet tehtyä työtä valmiiksi.”

KATSO BJORNIN TARINA

”Kun tiedät, kuinka monta tuntia käytämme sitä vuodessa, ymmärät, miten riippuvaisia olemme siitä. Ilman sitä emme olisi saaneet tehtyä työtä valmiiksi.”

- Bjørn

CAN-AM TRAXTER

AINOA TARVITSEMASI TYÖKALU TEHTÄVÄSTÄ RIIPPUMATTA

Traxter yhdistää työjuhdan ominaisuudet kehuttujen maastoajoneuvojemme henkeen. Suorituskyky venyy kaikkeen mihin sinäkin.

JAA SINUN TARINASI

#CANAMOFFROADLIVIN

Haluamme kuulla sinusta. MIten Can-Am on muuttanut elämääsi tai motivoinut sinua tekemään enemmän tai haastamaan itseäsi? Jaa tarinasi hashtagilla #CanAmOffRoadLivin - saatamme olla yhteydessä jakaaksemme tarinasi.