Espen

Opiskelija. Kirkkoniemi, Norja.

Espenillä on ollut Maverick yli vuoden ajan. Siinä missä hän oli aikaisemmin riippuvainen vanhemmistaan ja ystävistään päästäkseen liikkumaan koulun, työn, jalkapallon ja vapaa-ajan tekemisten välillä, on hänellä nyt täysi vapaus. Espenille Maverick on täydellinen ajoneuvo niin kesällä kuin talvellakin, ja se pystyy vaivatta suoriutumaan Kirkkoniemen ankarista olosuhteista. ”Täällä Kirkkoniemellä voi olla jopa 34 astetta pakkasta, enkä malta odottaa, että pääsen tarttumaan ohjauspyörään, sillä se on lämmin.” hymyilee Espen.

Lämpimän, tiiviin ohjaamon sekä lämpimän ohjauspyörän ja istuimen ansiosta Espen on valmis liikkumaan kelissä kuin kelissä. Maverickin voima vie sen lähes kaikkialle, ja kuljettajan ilo on suuri. ”Se menee käytännöllisesti katsoen kaikkialle, ja se on minusta aivan mahtavaa. Hyvä hallinta, eikä liian suurikokoinen, pystyt havainnoimaan hyvin sijaintisi tiellä. Tunnen oloni turvalliseksi Maverickissa. Turvakehikko on ympärilläsi suojaa sinua, jos satut olemaan epäonninen.”

Vetokoukun ansiosta voi Espen vetää peräkärryä ja myös moottorikelkka kulkee helposti mukana. Hänen ehdoton suosikki työkalunsa Maverickissa on vinssi. Siihen hän voi kiinnittää myös lumiauran. Tämä tarkoittaa kahta asiaa: Espen voi käyttää sitä ansaitakseen lisää rahaa, jonka vuoksi koko naapurusto rakastaa hänen ajoneuvoaan. Loppujen lopuksi Maverickin tuoma vapaus ja sen turvallisuus tekevät siitä Espenille täydellisen ajoneuvon.

KATSO ESPENIN TARINA

"Tunnen oloni turvalliseksi Maverickissa. Turvakehikko ympärilläsi suojaa sinua, jos satut olemaan epäonninen.”

- Espen

CAN-AM MAVERICK TRAIL

KETTERÄ JA MONIPUOLINEN

Aja mukavasti matkasi jokainen kilometri. 132 cm leveä Maverick Trail on mallistomme kapein rinnakkainistuttava ajoneuvo, jonka jokainen sentti on tuttua Can-Amia. Luotettava ja ketterä Maverick Trail on suunniteltu päivittäisille ajomatkoille ja eri maastoihin.

JAA SINUN TARINASI

#CANAMOFFROADLIVIN

Haluamme kuulla sinusta. MIten Can-Am on muuttanut elämääsi tai motivoinut sinua tekemään enemmän tai haastamaan itseäsi? Jaa tarinasi hashtagilla #CanAmOffRoadLivin - saatamme olla yhteydessä jakaaksemme tarinasi.