Jukka Hildén

Viihdeteollisuuden legenda

Jukka Hildén on viihdeteollisuuden legenda, joka on hämmästyttänyt ja viihdyttänyt yleisöjä ympäri maailmaa jo yli kaksi vuosikymmentä. Julkisuuteen Jukka nousi 90-luvun puolivälissä perustaessaan Duudsonit stunttiryhmän yhdessä kolmen parhaan ystävänsä kanssa, ja siitä alkaen he ovat luoneet yhdessä kokonaan uudenlaista viihdesisältöä kuolemaa uhmaavine temppuineen ja jekkuineen. Jukan rohkea ja seikkailuhenkinen elämänasenne ja yli 20 -vuoden kokemus kansainvälisistä TV-tuotannoista tekevät hänestä täydellisen Can-Am brändilähettilään.

Kaikista viihdemaailman saavutuksistaan huolimatta Jukka kuitenkin rakastaa eniten rooliaan 4 lapsen isänä. Hän elää hetkessä kasvattaen lapsiaan seikkailunhaluisiksi ja hyväsydämisiksi hassuttelijoiksi. Viimeisten parin vuoden aikana Jukka on keskittynyt urallaan erilaisiin seikkailu -ja selviytymiskokemuksiin, eikä hän koskaan käännä selkäänsä uusille haasteille. Tämä luonnossa liikkumisesta nauttiva seikkailija on saanut oppia selviytymiseen jo nuorempana palvellessaan Suomen armeijan erikoisjoukoissa.

Jukka uskoo, että oppiakseen jotain uutta itsestään, on uskallettava venyä äärirajoille. Niinpä Can-Am on täydellinen menopeli ja osa arkea tälle seikkailunnälkäiselle isälle, joka matkaa kalareissulle poikansa kanssa Maverickilla, tai pakkaa Traxteriin maastopyörät ja suuntaa ystävien kanssa tuntureille. Toisinaan Jukka myös pelkästään nauttii adrenaliinista, kaasutellen hiekkamontulla tuttuun Duudsonit-tyyliin.

KATSO JUKAN TARINA

Oppiakseen jotain uutta itsestään, on uskallettava venyä äärirajoille.

- Jukka Hildén

JAA SINUN TARINASI

#CANAMOFFROADLIVIN

Haluamme kuulla sinusta. Miten Can-Am on muuttanut elämääsi tai motivoinut sinua tekemään enemmän ja haastamaan itseäsi? Jaa tarinasi hashtagilla #CanAmOffRoadLivin - saatamme olla yhteydessä jakaaksemme tarinasi.

SEURAA JUKKAA SOMESSA