Leif Einar “Lothepus” Lothe

TV-toimittaja ja yrittäjä. Odda, Norja.

Lothepus on tunnettu stunt-tempuistaan, mutta Maverickista hän on löytänyt itselleen ajoneuvon, joka tasapainottaa turvallisuuden, hauskanpidon ja käytännöllisen käytön täydellisesti! Kuten hän itse kertoo: ”Maverick on traktori, joka on tavallista traktoria kaksi kertaa nopeampi ja kaksi kertaa hauskempi ajaa.”

Maverick ajaa käytännöllisesti katsoen kaikkialle, minne Lothepus haluaa, ja vetokoukun ja suuren moottorin ansiosta se tarjoaa monia mahdollisuuksia. Hän ajaa Maverickin metsään hakkuukaudella puuperävaunua vetäen, ja peuranmetsästystä varten hän on jopa ostanut oman miniasuntovaunun! Maverick kulkee helposti tukkien ja kivien yli, tarjoten sekä lämpöä että lopulta täydellisen paikan nuotiolle. Se, että hänen tyttärensä ajaa tällä mopon sijaan kouluun, tarkoittaa isä Lothepukselle suurta turvallisuutta. Se, että Maverick kestää iskuja kruunaa kaiken. ”Se riittää ja siinä kaikki.” ”Se on komea vapaa-ajan laite, mutta myös erittäin hyvä hyötyajoneuvo.” toteaa Lothepus.

KATSO LOTHEPUSIN TARINA

”Maverick on traktori, joka on tavallista traktoria kaksi kertaa nopeampi ja kaksi kertaa hauskempi ajaa.”

- Lothepus

CAN-AM MAVERICK TRAIL

KETTERÄ JA MONIPUOLINEN

Aja mukavasti matkasi jokainen kilometri. 132 cm leveä Maverick Trail on mallistomme kapein rinnakkainistuttava ajoneuvo, jonka jokainen sentti on tuttua Can-Amia. Luotettava ja ketterä Maverick Trail on suunniteltu päivittäisille ajomatkoille ja eri maastoihin.

JAA SINUN TARINASI

#CANAMOFFROADLIVIN

Haluamme kuulla sinusta. MIten Can-Am on muuttanut elämääsi tai motivoinut sinua tekemään enemmän tai haastamaan itseäsi? Jaa tarinasi hashtagilla #CanAmOffRoadLivin - saatamme olla yhteydessä jakaaksemme tarinasi.