CAN-AM LISÄVARUSTEET

PARAS TAPA HUOLEHTIA SIJOITUKSESTASI

Can-Amin alkuperäiset lisävarusteet vievät mönkijäsi uudelle tasolle. Koe laadukkaat ja innovatiiviset lisävarusteet, jotka toimivat, sopivat paikalleen ja tuntuvat oikeilta, koska ne on valmistettu Can-Amia varten.

LAATU

Laatu ja saumaton yhteensopivuus ovat osa kaikkea tekemistämme ja kaikkia tuotteitamme. Tinkimätön, omistautunut insinöörityö tekee Can-Amin lisävarusteista alansa toimivimpia.

LUOTETTAVUUS

Pitkä kokemus ja laaja asiantuntemus ovat auttaneet Can-Amia luomaan lisävarustevalikoiman, joka on omassa luokassaan. Mönkijät ja niiden lisävarusteet on suunniteltu samaan aikaan täydellisen yhteensopivuuden varmistamiseksi. Myönnämmekin luottavaisin mielin kahden vuoden takuun valtuutetun jälleenmyyjän asentamille Can-Am-lisävarusteille. 

TYYLI

Alkuperäisillä, korkealaatuisilla Can-Am-lisävarusteilla teet Can-Am-mönkijästäsi yksilöllisen ja nautit kokemuksestasi entistäkin enemmän. Edelläkävijän asemamme näkyy myös ajoneuvojen ulkonäössä. Korkealaatuinen viimeistely aina pieniä yksityiskohtia myöten erottaa Can-Amin kilpailijoistaan. Panostamme siihen, että ajettavuuden lisäksi myös tyyli vastaisi aina vaatimuksiasi.

 

© 2018 Bombardier Recreational Products Inc (BRP). Kaikki oikeudet pidätetään. ®, TM ja BRP-logo ovat BRP:n tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä. BRP pidättää oikeuden koska tahansa lakkauttaa tai muuttaa ominaisuuksia, hintoja, muotoilua, ominaisuuksia, malleja tai varustelua ilman, että siitä syntyisi velvoitteita. Kaikkia kuvattuja malleja tai lisävarusteita ei välttämättä ole saatavilla tai niitä ei ole hyväksytty maassasi. EY-tyyppihyväksyttyjen tuotteiden ominaisuudet saattavat poiketa jonkin verran tässä kuvailluista. Kuvat ja teksti eivät ole sopimuksellisesti sitovia. Tämän asiakirjan sisällössä voi olla teknisiä virheitä tai ladontavirheitä. Valokuvat on otettu EU:n ulkopuolisilla alueilla, joiden käyttöön on lupa. Kunnioita ympäristöä ja aja vain luvallisilla alueilla.