Laget for ytelse

Vi har alt for å holde deg i ledelsen

Helt ut eller ingenting!

Er du klar for å løfte moroa opp et hakk? Våre ytelsesmodeller er bygget for villmarken og for å spore opp hvert eneste hjørne utendørs. Med nok kraft til å jage enhver spenning, lengter de etter å vise deg hva som skjuler seg rundt hvert hjørne.

Inspirasjonen min kommer fra å se alle som legger ned alt det harde arbeidet, besluttsomheten, smerten, feilene og troen på at de en dag kan og vil lykkes!

- Chad Hughes

 

Jeg var helt 100% hekta . Jeg elsket adrenalinet. Bare alt med det. Hopp og svinger, og konkurransen og skitten. Bare hvor brutalt det hele kan være. Jeg likte det på ordentlig, og jeg bare blomstret derfra.

- Corry Weller

 

Følelsen av turbolading!

Vi har krefter, moment og enda mer kraft

Alt det adrenalinet og den høye ytelsen du ser etter! Våre Can-Am-venner har opptil 240 HK på Maverick R, og 91 HK på Renegade. Drevet av Rotax-motorer får de blodpumpa til å slå.

Din tur til å stenge butikken og dra

Bli kjent med Can-Ams Smart-Lok-teknologi

Du trenger ikke ta det rolig med Can-Ams Smart-Lok-teknologi. Alt etter modell kan du velge en av de fire eller åtte kjøremodusene (2x4, låst 4x4, MUD og TRAIL) for å tilpasse og overvinne hindringer som aldri før.

LIKE MYK SOM DEN ER RASK

Grovt terreng kjennes mykt ut med Smart-Shox

Få Smart-Shox med Live Valve (Gen 3) semi-aktiv fjæringsteknologi, tilgjengelig for både kompresjon og tilbakeslag. Med Smart-Shox 2.0 blir kjøringen mykere enn noensinne. Kjør der du ikke trodde det var mulig.

Bli med på reisen

Rally Dakar 2024 har ankommet

Vær med på eventyret! Følg spenningen og triumfene mens våre rallyførere konkurrerer om heder og ære i dette legendariske løpet. Følg med for oppdateringer, action bak kulissene og eksklusivt innhold mens Rally Dakar 2024 utfolder seg.