CHASIN’ THE LIGHTS

Om serien

Chasin’ the Lights er for de som våger å ta sjansen på å tro at drømmen deres er noe mer enn en tanke eller mulighet. For de som møter livets prøvelser og gjør dem til en inspirasjon for andre. Vi er stolte av å dele disse historiene med deg!

 

 

 

BIISONIMAFIA

JUKKA HILDÉN-HISTORIEN

 

 

 

 

BIISONIMAFIA

 

Kai «Kaitsu» Rinkinen og Janne Kaperi, som grunnla sketchgruppen BiisoniMafia, møtte hverandre på videregående og begynte å lage videoer ved å filme skateboarding, snowboard og stunts på slutten av 1990-tallet. Etter militæret ønsket Kaperi og Rinkinen å starte en filmkarriere. De stiftet et felles selskap i 2006 og kjøpte kameraene med banklån. De produserte og spilte hovedrollen i sin første film selv, som ble utgitt på piratnettverket i 2007.

En rekke oppturer og nedturer fulgte gruppen frem til oppbruddet på midten av 2000-tallet. Da de ble tvunget til å revurdere konseptet og tilnærmingen til mediedistribusjon. Tid fra hverandre og lidenskapen deres for filmskaping og underholdning er det som drev duoen til å gjenforenes og skape det som nå er en av de mest sette YouTube-kanalene i Skandinavia: Biisonimafia.

Oppdag deres ydmyke tilnærming til livet, utfordringer og vennskap, mens de tar del i et finsk eventyr med Jukka Hildén.

JUKKA HILDÉN-HISTORIEN

DET ER INGEN FAST OG ENKEL - JUKKA HILDÉN-HISTORIEN

 

Noen ganger vil folk gå så fort og takle alt på en gang at de saboterer drømmens hastighet. De største livene leves i ydmyk introspeksjon, og de største reisene er de som deles med venner og familie. Dette er Jukka Hildéns inspirerende reise, Finsk stuntman

CAN-AM TRAXTER

DET MEST KAPABLE VERKTØYET FOR ALLE EVENTYR

Jukka setter pris på allsidig og pålitelig utstyr i sine eventyr. Og Can-Am Traxter PRO er intet unntak. Se nøkkelfunksjonene introdusert av Jukka.

DEL DIN HISTORIE MED OSS

#CANAMOFFROADLIVIN

Vi vil høre fra deg. Hvordan har Can-Am forandre livet ditt, eller motivert deg til å gjøre mer og utfordre deg selv? Del reisen din med #CanAmOffRoadLivin - Kanskje tar vi kontakt med deg og deler historien din.