RED SHEPHERDESS

MØT HANNAH JACKSON

Hannah Jackson – også kjent som The Red Shepherdess – er en ung sauebonde fra Cumbria i Storbritannia. Hannah driver gården sammen med sin ektemann Danny og deres hundeflokk, som de kaller Team Red.

 

DE KALLER MEG THE RED SHEPHARDESS

Beliggende i åssiden ved en søvnig landsby i Cumbria, finner vi den rødhårede Hannah blant flokken på over 300 sauer, sammen med hundene hennes (som hun kaller «Team Red») og andre gårdsdyr.

Hannah har alltid jobbet hardt for å vinne folks tillit og skape vekst i virksomheten sin. I dag er hun en respektert sauebonde i England; hun har utgitt en bok, og over 100 000 mennesker følger hennes reise på sosiale medier. Hannah har blitt en samfunnsleder, noe som viser at det er mulig å bli bonde uten selv å ha vokst opp på gård.

 

FLERE EPISODER

 

CAN-AM OUTLANDER: GÅRDBRUKERENS BESTE VENN

Hannahs arbeid på den 160 mål store gården hennes er blitt enklere med hennes pålitelige Can-Am Outlander ATV. Med dens evne til å håndtere ulendt terreng og lange avstander, kan hun raskt fore sine sauer og griser, og transportere hundene sine trygt ved hjelp av en spesialfestet LINQ-lasteboks. Og ikke bare er den et flott verktøy for hennes gårdsbehov, men den lar henne også nyte det vakre landskapet på gården mens hun cruiser omkring.

CAN-AM OUTLANDER