MAJA ODDEN

Født til å leve tett på naturen


Norge er et land med kontraster. Fra de dypeste fjordene til de høyeste toppene er naturen her både vakker og utilgivelig. I århundrer har det norske folk funnet måter å leve sammen med naturen på.

Friheten til å streife rundt er en lov som gjør det mulig for alle å vandre fritt på ukulturert land i Norge.

FRIHET


Å vokse opp på en liten øy langt borte fra de store byene og den store sivilisasjonen med skogen like ved og havet rundt så langt man kan se, det er frihet for Maja Odden.

Maja Odden er 24 år gammel, hun bor på den Flostaøya som ligger utenfor Arendal sør i Norge. Hun vokste opp her omgitt av natur og havet. Hun bor fortsatt her sammen med sønnen og hunden sin.

Hennes lidenskap for friluftsliv og jakt ble utløst i en tidlig alder da hun ønsket å gjøre som sine eldre søsken. Hennes kall til naturen har alltid vært en stor del av livet hennes.
 

TIL FJELLENE


Å få tilgang til de beste stedene for jakt kan være utfordrende, det er flere hindringer du må overvinne for å komme dit du vil. Å ha et kjøretøy som hjelper deg med å overvinne disse utfordringene er viktig. 

Kampen for å trekke et dyr ned fra fjellet og være en del av hele prosessen, er svært viktig for Maja.

For å bli en mer uavhengig jeger, forklarer Maja at Traxter har vært en stor følgesvenn "Traxter har vært veldig viktig og kanskje litt revolusjonerende for meg fordi nå har jeg muligheten til å dra opp på fjellet for å jakte hjort alene uten å være avhengig av andre som står klare til å hjelpe meg hvis jeg skyter noe. Nå kan jeg hjelpe meg selv, jeg har et kjøretøy som gjør jaktdagen min enklere, og det gjør meg mer uavhengig. "
 

ARVEN

Maja ble introdusert for friluftsliv da hun var ung, ønsker hun å gi det samme til sønnen sin. Hun håper at han også vil sette pris på naturen like mye som seg selv. Bare tiden vil vise.

Se videoen for å se hvordan Maja bruker Traxteren sin i hverdagen.

SETT I DENNE EPISODEN

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Fra kr 183 900

  Fra kr 183 900

  Bygget ekstra tøft for å ta deg langt utover hverdagen, er Traxter den mest kapable Can-Am Side-by-Side noensinne. På arbeidsplasser, jaktturer, i landbruket og hvor som helst du trenger det, blir jobben gjort slik den skal.

SE ANDRE EPISODE

 • Jade Isomäki

  Jade Isomäki  LES MER