Maja Odden

Jeger. Arendal.

“Når jeg har det som best i verden, da er jeg på jakt” Maja elsker å være ute i naturen, og tilbringer store deler av året i villmarken. Da er Traxter den perfekte følgesvennen. “ Traxter er genialt fremkomstmiddel! Du kommer deg inn i skogen, eller på toppen av fjellet, hvorhen du ønsker å jakte fra. Vi bruker den der det er ok å kjøre, så går vi resten. Da kan du bruke dagen til å jakte, i stedet for å bruke tid på å komme deg opp til det terrenget.”

Fremkommelighet er en ting, men det er mye mer Maja setter pris på med Traxter. Moderne jakt krever mye utstyr: radio, sekk, kikkert, GPS og selvfølgelig rifle. Med Can-Am’s egen våpenkasse og store lasteplan bak, kan man få med seg nesten alt man ønsker. ”Veldig greit å slippe å bære på”, ler Maja. Og stort lasteplan, pluss vinsj, kan være uvurdelig hvis det blir full pot under jakten. “Hvis du er så heldig å få felt et dyr, så er Traxter’en et veldig greit hjelpemiddel for å få dyrene ned fra skogen. Den føles også mye sikrere å kjøre, når du har tak. Det er som å kjøre en bil, bare at den kommer seg fram i skogen."

For Maja blir også Traxter’en mer enn et ypperlig fremkomstmiddel, den blir en alt-mulig-maskin som kan brukes både på sommeren og vinteren. Særlig når naturens råskap i form av regn, sol, vind eller snø setter inn. “Det er veldig fint etter mange timer på jakt, at du kan sette deg inn et sted, under et tak. Så kan du holde varmen, eller tørket linsa på rifla, eller brillene dine.” Og noe av det Maja liker aller best, er at Traxter’en også gir muligheter for de som ikke kan bevege seg like lett i skogen. “Denne maskinen gir de mulighet til å komme seg ut i skogen. Og få oppleve naturen like fint som alle andre. “

SE HISTORIEN HENNES

“Det er veldig fint etter mange timer på jakt, at du kan sette deg inn et sted, under et tak. Så kan du holde varmen, eller tørket linsa på rifla, eller brillene dine.”

- Maja Odden

CAN-AM TRAXTER

DET ENESTE VERKTØYET DU TRENGER

Traxter blander arbeidshestens evner med ånden til våre glimrende off-road-kjøretøy: enestående prestasjoner, som er der for deg helt til du sier stopp.

DEL DIN HISTORIE MED OSS

#CANAMOFFROADLIVIN

Vi vil høre fra deg. Hvordan har Can-Am forandre livet ditt, eller motivert deg til å gjøre mer og utfordre deg selv? Del reisen din med #CanAmOffRoadLivin - Kanskje tar vi kontakt med deg og deler historien din.